Cautare

26567 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (3.51 secunde)
Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
Lucian Avramescu) Presedintele Klaus Iohannis, intrebat luni, la Satu Mare, cum comenteaza propunerea PNL legata de sustinerea lui Dacian Ciolos ca premier, fara ca acesta sa intre in partid, a raspuns in stilul sau rezumat, comprimat la dimensiunea unei masline:
Presedintele Romaniei a comis o eroare grava in indeplinirea atributiunilor sale constitutionale. ... Este vorba despre faptul ca n-a produs si n-a supus dezbaterii publice singurul document major de care raspunde explicit, si anume Strategia de securitate nationala a tarii.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
- In opinia mea, filosofia minimala a conducerii cere sa fii inconjurat de oameni inteligenti. - Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu? ... - Domnule prim-ministru, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare: ... Cine este el? ... Cine este el?
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. Asa s-a intimplat cu „afacerea Tigareta“. In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. Asa s-a intimplat cu „afacerea Tigareta“. In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
A transfera tradarea spre restul societatii, cum s-a incercat de multe ori - ca in cazul de acum celebru al "Duminicii orbului" -, este nu doar o mare eroare, dar si o mare gogomanie, pentru ca se confunda inocenta, naivitatea sau incultura cu o trasatura de caracter bolnavicioasa.
Grijuliu cu fiecare vorba pe care o rosteste, dar nemilos la adresa conducerii SPP, mai ales atunci cand vine vorba despre generalul Lucian Pahontu, Mircea Gainusa a acceptat provocarea de a discuta, pe indelete, cu reporterii "Replica" de Constanta, pentru a fi lamurite macar cateva din aspectele muncii pe care a depus-o in cadrul Serviciului, dar si pentru a lamuri povestea scrisorii deschise pe care a transmis-o presedintelui Traian Basescu la inceputul anului.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate... ... A demagogiei?
Pe pagina de facebook a lui Sergiu Mihalcea puteti citi un articol intitulat: ROMANIA PRINSA IN LAT ANALIZA consecintelor intalnirii de acum doua zile, a d-lui Vladimir Putin cu Premierul Ungariei, dl Viktor Orban.
google-analytics.com