Cautare

5098 de rezultate pentru "cine a ie" (4.22 secunde)
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Cum s-a transat confruntarea Geoana - Ponta.
Cine demite pe cine? ... Presedintele Traian Basescu a cedat, sub o presiune enorma a opiniei publice, care a ales la locale USL, si, de voie, de nevoie, a acceptat un guvern condus de Ponta.
- In opinia mea, filosofia minimala a conducerii cere sa fii inconjurat de oameni inteligenti. - Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu? ... - Domnule prim-ministru, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare: ... Cine este el? ... Cine este el? ... Cine este el?
Florin Puscas) Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze. ... A trecut apoi la socialisti. ... A spus ca-si va da demisia in 5 minute si si-a respectat cuvantul.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. ... O intreaga perioada a vietii adulte s-a adaugat sperantei de viata.
Manole a castigat finala show-ului ProTV Finala UITE CINE DANSEAZÄ‚! a avut loc luni seara, 8 mai, la Pro tv. ... Luni seara, publicul a decis: Marius Manole este castigatorul primului sezon UITE CINE DANSEAZA.
Sergiu Cioiu dezgheata ironia lui Marin Sorescu in neasteptata bunavointa a cantecului. ... Luni, 15 mai 2017, la ora 16:00, a avut loc la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei lansarea albumului (dublu CD) al lui Sergiu Cioiu intitulat Pe cine numim...
Cine a gasit tineretea mea. Totodata, Sergiu Cioiu va sustine un recital, cu participarea exceptionala a binecunoscutelor vedete ale muzicii ussoare romanesti, Pompilia Stoian, Stela Enache si Silvia Dumitrescu Vor fi prezentti numerosi reprezentanti din show-biz, colegi de breasla, actori, muzicieni, interpreti, compozitori, prieteni dragi ai artistului.
Este vorba de faimoasa consultanta a strategului electoral american. ... Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari? Cine l-a angajat acum, in 2014? Si cine a angajat consultantul in 2009?
Unii chiar le raspund pe limba lor, fiind stiuta abilitatea acestor mici papagali de a imita aproape perfect cuvintele noastre. ... Ei nu uita cine ii ingrijeste, cine le da ceva bun de mancare, cine le face curat.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. Asa s-a intimplat cu „afacerea Tigareta“. In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. Asa s-a intimplat cu „afacerea Tigareta“. In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Fostul director de la Directia Silvica vrea sa execute silit regia de vreo suta de milioane, directorul Bordeianu de la Teatru si el vrea sa isi ia salariul inapoi pe lunile cit a stat pe tusa, directorul Malancea de la spital se gindeste si el serios sa dea in judecata Minitesterul Sanatatii si parca vad ca peste vreun an executa silit spitalul la care era director.
Am povestit cum am fost perchezitionat cu mandat penal de Directia a cincea a Securitatii, care se numea Directia de Cercetari Penale, cum am fost apoi interogat zile de-a randul, cum am fost supravegheat, cum mi s-a propus sa semnez un angajament si am refuzat si ce mi s-a intamplat in acea zi.
A transfera tradarea spre restul societatii, cum s-a incercat de multe ori - ca in cazul de acum celebru al "Duminicii orbului" -, este nu doar o mare eroare, dar si o mare gogomanie, pentru ca se confunda inocenta, naivitatea sau incultura cu o trasatura de caracter bolnavicioasa.
Daca in urma cu ceva vreme se tot scria ca pentru a intra in spital la ore nepotrivite poti indupleca paza cu zece mii lei vechi, iata ca acum spitalul a gasit solutia:
Ne propunem ca in randurile de mai jos sa explicam pe intelesul tuturor cum se voteaza si unde, cine poate contesta identitatea alegatorilor si care este procedura de anulare a alegerilor intr-un colegiu uninominal. Cine are drept de vot?
google-analytics.com