Cautare

5098 de rezultate pentru "cine a ie" (3.63 secunde)
Aflati din GdS cine cu cine se lupta pentru combaterea evaziunii fiscale. ... Dar cine sunt oamenii care practica evaziunea fiscala si cine sunt cei care trebuie sa o descopere?
Campania electorala inseamna pentru liderii partidelor politice o modalitate de a convinge cetatenii prin concerte, panouri, bannere, lansari si alte astfel de manifestari mai mult sau mai putin semnificative, sa-i voteze. ... Halet insa nu a dorit sa ni se destainuiasca, pe motiv ca "ar fi impotriva prevederilor Constitutieiā€.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Totodata, Claudiu Tusac este increzator in sansa sa de a-l invinge pe actualul primar al Mangaliei si, de asemenea, candidatul PSD nu s-a dat in laturi de la a arunca cu putin "venin" inspre candidatul PNL.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi seara ca va spune la congres pe cine sustine pentru sefia partidului, precizand ca Adrian Nastase este cel mai puternic dintre candidati. "Voi spune la Congres pe cine sustin.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, vorbeste, intr-un interviu acordat GdS, despre modul in care se impart fondurile catre primarii, situatia economica a judetului si despre batalia politica declansata pentru sefia CJ GdS: ... Suprafata agricola a judetului Gorj are pentru noi un real potential economic.
Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima. Cea pe care a varsat-o pe umarul lui "Draga Stolo", intr-un moment ale carui cauze reale au ramas, dincolo de speculatii, necunoscute opiniei publice.
A crescut intr-un mediu impropriu si ce educatie a avut el... dar a facut si multe lucruri bune, multe donatii. ... Mi-a venit pe loc ideea cu soricelul devenit sobolan si asa s-a intamplat ca m-am asociat. V-a facut vreodata de ras in Parlamentul European?
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Femeile, pentru a alunga duhurile rele si necurate, tamaie si stropesc cu aghiasma.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... In cel mai rau caz sfarsesti ca Justine Sacco, a carei poveste e spusa de Jon Ronson intr-un articol deja legendar devenit intre timp best seller.
FARCAS) Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr.
Daca pe la inceputul anilor 2000 a scazut numarul furturilor, al spargerilor de locuinte si al cersetorilor nu a fost pentru ca au fost arestati sau au devenit cinstiti si muncitori, ci pentru ca cei mai multi au plecat in strainatate.
Dar daca Turcia, presedintele Erdogan, o sa se abata de la linia democratica si kemalista, nu risca sa se confrunte cu o noua lovitura de stat, de aceasta data a intregii armate?
Liberalul Bogdan Olteanu a declarat ieri ca a lansat discutia despre monitorizarea absentelor din Camera Deputatilor pentru asigurarea transparentei referitoare la cine e prezent si cine este absent si a propus ca prezenta si absentele sa fie publicate pe Internet.
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
google-analytics.com