Cautare

5098 de rezultate pentru "cine a ie" (4.46 secunde)
Declaratia lui Dominique Strauss-Kahn, directorul general al FMI, nu a fost mincinoasa! Deci, fondul a facut propuneri mult mai putin dure, insa presedintele Basescu a continuat sa minta, acompaniat de corul de boci, videni si berceni. Fondul a propus 22 de masuri, iar Basescu a ales-o pe a 23-a.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate... ... A demagogiei?
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Altii aproape ca nici nu mai stiu pentru a cita oara vin "la viza " si se grabesc sa ajunga in Peninsula, ca nu cumva "padrone " sa angajeze pe altcineva in loc. Genoveva face parte din a doua categorie.
Teorie INCREDIBILA a Conspiratiei. ... Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial.
Magazinele neschimbate cu bibelourile ingropate in plusul din vitrine, cutiile goale de bomboane asezate in diferite pozitii, pentru reclama cine stie carui sortiment de mult disparut, si Pegasul dintr-o alta vitrina a unui magazin de sport, cu ghidonul nichelat si lucitor si copiii care se intrebau in fiecare zi, trecand si oprindu-se in fata vitrinei, cine o va castiga ?
La intrebarea "Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale si ar candida pentru functia de presedinte al Romaniei urmatoarele persoane, cu cine ati vota?", raspunsurile se impart astfel:
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Cine mama dracului e Gusa? Ma, cine mama dracului e Gusa asta? Pentru cine joaca?
Bogdan Tiberiu Iacob) Demiterea neasteptata a presedintelui celei mai mari organizatii liberale din tara, Andrei Chiliman, continua sa fie invaluita in mister, fie si pentru ca nici pana acum Crin Antonescu nu a furnizat public vreun motiv oficial. ... Ori poate tocmai asta s-a urmarit?
Premierul Victor Ponta a declarat azi ca inca nu a stabilit cu presedintele Traian Basescu cine va reprezenta Romania la Consiliul European din 23 mai, adaugand ca "important este ca cine va merge sa aiba un mandat foarte clar", informeaza NewsIn.
Niciunul dintre liderii europeni pe care i-am contestat nu ne va ierta Referendumul a transformat Romania in "subiect de ingrijorare internationala" si "a oferit o ocazie inamicilor sau competitorilor Romaniei sa ne sanctioneze", iar liderii europeni care au fost contestati sau jigniti de politicienii romani nu vor uita asta, a sustinut sociologul Vasile Dancu (PSD), intr-un interviu acordat Ziare.com.
Sorin Rosca Stanescu) Adevaratul semnal a fost dat. ... Care i-a reprosat lui Traian Basescu faptul ca a schimbat trei premieri in sase luni. ... In plus, suntem contraperformanti la nivel european, plasandu-ne pe ultimul loc in materie de absorbtie a fondurilor europene.
Cine esti tu Basescu? Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Adversarii ne raspundeau in cor, intreband "pe cine?", iar noi indicam pe cine din grupul lor ni l-am dori. ... Doar ca domnia sa pare a-l juca de unul singur. ... "tara, tara, vrem presedinte?", "pe cine?" intreaba tot el, pentru a-si raspunde:
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala eā€™ā€™!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Dati, domnilor, ca aveti in cine!", pe care o puteti citi in continuare. De ceva vreme, a devenit evidenta strategia electorala a domnului Crin Antonescu.
Pe pagina de facebook a lui Sergiu Mihalcea puteti citi un articol intitulat: ROMANIA PRINSA IN LAT ANALIZA consecintelor intalnirii de acum doua zile, a d-lui Vladimir Putin cu Premierul Ungariei, dl Viktor Orban.
Autoarea considera ca tot ceea ce a facut opozitia in ultimii 3 ani duce la ascensiunea PSD, care este sustinut de multi oameni din cauza prostiei partidelor de opozitie.
google-analytics.com