Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (8.25 secunde)
Regele Juan Carlos I al Spaniei si Regina Sofia a Spaniei, precum si printul Charles sunt deja la Palatul Regal, in sala Tronului, alaturi de membrii Casei regale a Romaniei.
- definitie de Charles M. ... - definitie de Charles Baudelaire Fericirea este rezultatul descoperirii ca nu este necesar sa ai ceea ce vrei.
Marea Britanie, sustinatoare a Romaniei Presedintele Traian Basescu a avut ieri o intalnire si cu ministrul britanic pentru Afaceri Interne, Charles Clarke, temele discutiilor axandu-se pe aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si pe aspecte relevante ale cooperarii bilaterale.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in oraselul Pascagoula (Mississipi), Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011 la varsta de 80 de ani) si Calvin Parker (18 ani), primul contramaistru, celalalt muncitor la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Profesorul de astrobiologie Charles Cockell de la Universitatea din Edinburgh considera ca fiintele autotrofe, in general, nu sunt inteligente. ... Charles Cockell crede ca nu este obligatoriu ca o civilizatie, doar pentru ca poate calatori prin spatiul cosmic, ar trebui sa fie si altruista.
Locotenent-colonelul Charles Halt, loctiitorul comandantului bazei a afirmat ulterior ca militarii care au vazut mai intai luminile si apoi un OZN la sol nu pot da socoteala de o perioada de 40 de minute din timpul deplasarii lor prin padure, timp in care sistemele lor de comunicare au fost scoase din uz.
Aici, in seara zilei de 11 octombrie 1973, Charles Hickson (45 ani) si Calvin Parker (19 ani), contramaistru respectiv muncitor la santierul naval local, au plecat la pescuit pe malul fluviului numit tot Pascagoula.
Constantin Bratianu, Carol al II-lea, Gheorge Gheorghiu-Dej, Petru Groza, Charles de Gaulle.
Sa fie adevarat ca in Marea Britanie a fost modificata Legea Salica, tocmai pentru a-i permite Printului Charles, ruda pe linie materna cu Vlad Tepes si extrem de atasat de Transilvania, sa preia tronul Romaniei?
• Pasajul rutier si parcarea subterana de la Piata Charles de Gaulle - PMB este in procedura de modificare PUZ initial, modificare impusa de acceptul Ministerului Culturii si Patrimoniului National in ceea ce priveste Pasajul Rutier Charles de Gaulle.
In ceea ce priveste lucrarile de la Piata Charles de Gaulle, Sorin Oprescu spera ca acestea sa fie finalizate saptamana viitoare.
Situat in Piata Charles de Gaulle, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, restaurantul isi asteapta oaspetii cu o atmosfera ce invaluie in arta, prin semineul impunator sculptat de Constantin Brancusi si reproducerea subtila a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.
Tudor Vornicu participa, din aceasta postura, la mari evenimente culturale internationale, in 1961 este trimis special la faimosul Proces Eichmann, de la Ierusalim, a comentat Olimpiadele de la Roma din 1960 si Melbourne, in 1964 - acestea fiind subiectele a doua carti pe care le-a scris Vornicu -, a transmis, de la fata locului, momentul in care Charles de Gaulle devenea cel de-al 18-lea presedinte francez, a relatat in direct despre vizita lui Nikita Hrusciov, succesorul lui Stalin, la Paris si a intrat in contact cu mari nume ale lumii artistice si culturale occidentale.
Henry Charles Albert David este apelat in familie sa cu primul prenume: ... O alegere pentru al treilea, respectiv al doilea prenume in cazul printilor Charles si William.
Atunci a scris aproape toate povestirile sale binecunoscute, publicate in Weird Tales si alte reviste, la fel ca si lucrarile mai lungi ca The Case of Charles Dexter Ward (Cazul Charles Dexter Ward) si At the Mountain of Madness (La poalele muntelui nebuniei).
In acelasi constum elegant, sobru, cu bretele discret colorate, cu aceeasi atitudine de nobil, plin de respect pentru public, orchestra, muzica si vers, Charles Aznavour este primit de bucuresteni in picioare, in ropote de aplauze, joi seara, la Sala Palatului.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, redeschide in perioada 3 iulie - 9 august 2015, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful in aer liber - CineParK.
V. Stalin s-a ridicat, in anul 2006, expresiva statuie a generalului Charles de Gaulle (sculptor Mircea Spataru). (Sursa: arhitectura-1906.ro)
De aceasta data locotenent-colonelul Charles I. ... Charles Halt, dupa ce a trecut in retragere, a avut numeroase aparitii publice in care a detaliat cele intamplate.
A trebuit sa vina printul Charles sa ne atraga atentia ca ineditul trebuie cautat in satele noastre, acolo unde natura a facut ceea ce n-a putut sa faca omul, nici chiar in cele mai dezvoltate tari si unde locuitorii mai pastreaza vechile traditii, mostenite de la parinti si bunici.
google-analytics.com