Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (3.07 secunde)
“Spionii“ din carciuma Marian Oprisan a explicat ca informatiile din asa-zisa nota informativa i-au fost date de doi cetateni care au auzit o discutie intr-un bar in care Bobocea si Paraschiv ar fi dorit eliminarea, chiar fizica, a presedintelui CJ Vrancea.
Acesta a tinut sa adauge de asemenea ca la momentul oportun, autoritatile statutului roman, implicate in acest efort fara precedent, vor oferi detalii lamuritoare ale felului in care in aceste zile, de imensa tensiune si suspans, s-au desfasurat operatiunile menite sa ii aduca acasa pe cei trei cetateni romani, vii si nevatamati.
In al doilea rand, comisarul Latcau are mari probleme de integritate, fiind catalogat de politisti si de cetateni din judetul Salaj drept "un incompetent si un corupt mai mare decat fostul inspector sef Soric de la Neamt".
Inseamna ca legatura dintre cetateni si politicieni functioneaza. Acest exemplu poate fi util pentru natiunile aflate acum in tumultul democratizarii.
In concluzie, Guvernul nu-si respecta propria strategie, deoarece unul dintre obiectivele principale ale sale, prevazute in Programul de Guvernare 2009 - 2012, il reprezinta eliminarea deficitului de personal, ce sta la baza cresterii calitatii serviciului politienesc, ducand si la cresterea gradului de siguranta si protectie pentru cetateni, precum si la combaterea infractionalitatii, a terorismului si a criminalitatii.
Pentru ca multi vor sa inteleaga procedura concreta prin care 500.000 de cetateni chiar pot schimba destinul Romaniei, le indic aici Legea 189 din 1999.
Inteleg frustrarea multor oameni de buna-credinta din media, societatea civila sau simplii cetateni - de ce nu am reusit mai mult?!?
cetateni abandonati de cei pe care i-au votat. Cauza este dezinteresul actualei Puteri de a organiza alegeri partiale in colegiile cu posturi declarate vacante.
Provenind, ca si mine, dintr-un oras unde jumatate dintre cetateni sunt romani si jumatate maghiari (n.r. Targu Mures), Ciprian Dobre ar trebui sa invete mai multa maghiara".
"Nu trebuie sa mai subliniez dificultatea unui raspuns la revendicarile gruparii teroriste, decizie de care atarna pe de o parte, vietile unor cetateni romani, iar, pe de alta parte, o dimensiune importanta a politicii externe a Romaniei.
Alaturarea unui om cu o asemenea experienta in administratia locala, extrem de apreciat de cetateni (si-a castigat ultimul mandat de primar cu 78% din voturi), si care a dovedit ca poate face multe lucruri bune, este un lucru foarte bun pentru noi.
Presedintele Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, Cosmin Nicula si senatorul Gabriela Firea au transmis autoritatilor locale prahovene ca vor face demersuri ca o parte din taxele obtinute de la cetateni sa fie preluate la bugetele locale pentru ca primariile sa aiba resurse pentru rezolvarea problemelor cetatenilor.
Ci cum ducem mai departe angajamentul fata de cetateni prin crearea acestei aliante. Declaratiile despre ruperea USL si cand ar fi mai bina sa se rupa mi se par iresponsabile.
“Au trecut 50 de zile de cand trei cetateni romani, jurnalisti, s-au dus in Irak nu pentru interese pecuniare, nu pentru alte interese, cum s-a incercat sa se acrediteze timp de trei saptamani, prin speculatii, din motive greu de inteles“, a afirmat Ion Vasile.
Dragi colegi, ceea ce vreau sa subliniez - fara sa para ca pun intrebari sau ridic probleme a caror solutionare tine de niste resorturi imposibil de reglat, dat fiind faptul ca ne confruntam cu un intreg mecanism si cu o uriasa participare umana la actul de justitie - este faptul ca, din cauza birocratizarii excesive a tuturor structurilor statului si in special a celei judiciare, avem de a face cu situatii care ne conduc in final la erori si la o profunda nemultumire de amandoua partile baricadei- cetateni si magistrati.
Pentru a o constata nu este nevoie sa cautam in Turcia premoderna, fiind suficient sa studiem istoria Turciei kemaliste, ai carei cetateni stiau ca sunt liberi sa faca tot ceea ce le permite armata.
- Am spus domnului ambasador ca noi suntem cetateni loiali ai acestui stat, ai Romaniei, si, totusi, de aproape o suta de ani, suntem priviti cu neincredere si nu suntem iubiti in aceasta tara.
- Guvernul si partidele care il sustin suntem in continuare determinati sa exercitam puterea executiva si legislativa acordata de cetateni. - Consideram ca orice incercare de subminare a activitatii guvernului e o tentativa de destabilizare a ordinii de drept.
unul al rapirii in sine si al recuperarii celor trei cetateni romani, iar celalalt privind ancheta legata de "actul de terrorism", dosarul din urma revenind in sarcina Parchetului.
Astfel, de o parte a mesei au luat pe rand loc parlamentari, consilieri si directori din directiile deconcentrate ai PD, iar de cealalta parte a mesei s-au perindat zeci de cetateni ai municipiului Iasi.
google-analytics.com