Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (3.60 secunde)
Avocatul Poporului, profesorul universitar Ioan Muraru, a aratat ca volumul de munca al Institutiei Avocatului Poporului pe 2004 a fost superior anului precedent, inregistrandu-se 5.971 de cetateni primiti in audienta, 4.621 de petitii, 305 comunicari, 38 de anchete, opt recomandari formulate si doua rapoarte speciale inaintate Camerei si Senatului.
Sambata seara erau inregistrati oficial pe litoral 120.000 de turisti, din care peste 6.300 cetateni straini. (M.C.)
Localnicii il acuza pe primar de dispret fata de cetateni si fata de lege, dezinteres fata de aplicarea Legii fondului funciar, lipsa de initiativa legata de atragere de fonduri nerambursabile si incompetenta.
Liderul de sindicat Florin Coman a declarat ca protestul va fi organizat timp de o ora, ca urmare a faptului ca patronii, cetateni turci, amana semnarea contractului colectiv de munca si majorarea salariilor.
Semnatarii motiunii solicita revizuirea intregii politici sociale a Guvernului, in sensul asigurarii unui trai decent pentru cetateni, mai ales pentru categoriile vulnerabile.
La randul lor, udemeristii au sustinut ca vor sa traiasca „bine“, „in egalitate“ cu romanii, dar ca nu vor sa fie „cataloghizati cetateni de gradul doi“, cum spunea deputatul UDMR Tamas Andor.
Marasmul economic si social poate fi evitat prin solidaritate, impartind corect, echitabil si eficient povara crizei intre cei 22 de milioane de cetateni.
Nu poti sa administrezi un astfel de stadion decat daca organizezi manifestatii pentru cetateni. Nu poti sa ai meciuri de fotbal in fiecare zi" • "O sa avem parcari la Universitate, la Dorobanti si la Charles de Gaulle.
In spirit de solidaritate, au sosit , mai ales a doua zi, in sprijinul populatiei Capitalei, grupuri de cetateni din judete vecine, precum si grupuri de mineri din 5 bazine carbonifere (nu doar din Valea Jiului).
- in cazul calomniei prin presa) este o chestiune care tine de abordarea valorilor intr-o scara constitutionala si nu este vorba de o discriminare intre cetateni“, a spus senatorul liberal.
De asemenea, cei opt semnatari ai initiativei legislative propun ca in localitatile unde exista peste 20% cetateni apartinand unei etnii, acestora sa li se asigure reprezentarea in consiliile locale prin doi consilieri din partea ambelor sexe.
Alin Tise a declarat ca nominalizarea sa pentru postul de prefect este o mare onoare, dar si o mare responsabilitate si ca isi va desfasura activitatea numai pentru cetateni si in sprijinul lor.
Si avem nevoie de cetateni care sa aiba o putere mai mare de cumparare. Deci, avem nevoie de ambele masuri, avem nevoie si de cresterea (tuturor) salariilor si de reducerea C.A.S.!
"Guvernul din umbra" al lui Nastase a trecut deja de la etapa de monitorizare a Cabinetului Tariceanu la creionarea unui program alternativ de guvernare, cu solutii ce se doresc a fi realiste si eficiente pentru cetateni.
Cat despre presupusul fax transmis de Ministerul de Externe egiptean si interceptat de Serviciile secrete elvetiene, potrivit caruia 23 de cetateni irakieni si afgani ar fi fost interogati pe o baza militara din Romania, ministrul a precizat ca exista o diferenta intre a citi asemenea relatari si a le da crezare.
"La alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European, ca de altfel in toate tarile in care s-a efectuat acest tip de scrutin, pot participa si cetateni europeni rezidenti in statul respectiv.
Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu, a prezentat, in sedinta de miercuri a Executivului, beneficiile utilizarii de catre administratia publica si cetateni a Internetului de banda larga.
Gusa a subliniat ca are informatii ca "aceste contracte de incredintare directa se fac numai pentru cetateni romani de nationalitate maghiara".
Emil Boc a precizat ca PD condamna "dublul limbaj" utilizat de UDMR - unul in interiorul si altul in afara tarii - si considera "inacceptabil" ca parlamentari ai Uniunii, platiti din banii tuturor contribuabililor cetateni romani, nu numai sa sublinieze faptul ca nu reprezinta Romania, dar sa faca in forurile europene propuneri menite sa modifice Constitutia Romaniei, validata prin doua referendumuri nationale.
Ori Patriciu este vinovat, iar procurorii nu reusesc sa demonstreze acest lucru, deci eu, ca cetatean, ca si ceilalti cetateni ai Romaniei, ii platim din buzunarul nostru degeaba, ori Patriciu este nevinovat si deci ei il hartuiesc degeaba.
google-analytics.com