Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (3.59 secunde)
Membrii Partidului Romania Mare s-au deplasat prin oras pentru a-i atrage pe cetateni sa participe la concursul "Recunoasteti magarii?”.
D-nul Pascu este de trei saptamini in judet si ii asculta pe cetateni dupa ce a fost patru ani alaturi de ei.
Parintii, bunicii nostri s-au nascut ca cetateni ungari si nu este vina lor ca hotarele s-au modificat. In alte tari problema acordarii dublei cetatenii nu a dus la asa divizare.
Gruber a constatat ca o parte a administratiei publice din Romania poarta amprenta unui birocratism puternic, in care letargia se imbina cu aroganta, iar coruptia continua sa infloreasca. Acest lucru face ca pentru multi cetateni ai Romaniei birocratia sa constituie o experienta cotidiana amara.
Uioreanu a aratat ca se doreste introducerea votului uninominal pentru con-silierii locali, considerandu-se ca acestia sunt cei mai apropiati de cetateni.
Totodata, liderul PSD Satu Mare a specificat ca dupa primul tur de scrutin a primit dovezi de simpatie din partea a numerosi cetateni din judet, lideri de opinie si organizatii ale societatii civile, dar si de la mai multi primari liberali si democrati din judet, sau membri ai acestor partide, care si-au exprimat dorinta de a se inscrie in PSD.
Liderul PSD Covasna a justificat demersul liderilor PNL-PD si PUR Covasna prin aceea ca toate parghiile de putere din judet sunt detinute de etnici maghiari, care, “printr-o politica segregationista, au reusit sa-i aduca pe romani in postura de cetateni de gradul II“.
“Profilul consular trebuie marcat de cinste, onoare, profesionalism si respect fata de cetateni. Primele atribute ale personalului consular vor fi cinstea si corectitudinea - atribute care vot fi urmarite cu maxima atentie de noua conducere a diplomatiei romane“, se arata in mesaj.
daca un om politic responsabil, adus de cetateni in functia de sef al statului, nu incearca sa schimbe Romania "baronilor" si a grupurilor de interese nelegitime, atunci cine o mai poate face?
155 si 156), sau cetateni care nu s-au regasit pe liste, respectiv buletine de vot solicitate in plus, dar care nimeni nu s-a grabit sa le transmita mai departe, ori buletine de vot lipsa din teancuri (cum a fost cazul sectiei nr.
“Desemnarea lui Adriean Videanu este o continuare fireasca a politicii PD de a utiliza cele mai bune resurse umane in alegerile locale, ca o forma de respect pentru cetateni“, a declarat liderul democrat Emil Boc.
Presedintele a precizat ca la Londra actioneaza o banda formata din romani care vizeaza in primul rand cetateni romani, in general imigranti, iar acestia nu reclama la Politie ce li se intampla de teama sa nu fie trimisi in tara.
Contac sustine ca dosarele i-au fost aduse de un grup de cetateni si singurul nume din ele pe care l-a facut public este cel al presedintelui PNL Botosani.
Primul colegiu uninominal din judetul Arges este compus din Campulung, Albestii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Cetateni, Dambovicioara, Dragoslavele, Leresti, Rucar si Stoenesti, numarul votantilor din acest colegiu, situat in zona Campulung, fiind de 63.530.
Astfel de expresii le-am vazut la adresa ministrilor, la adresa ziaristilor, la adresa unor cetateni, pe unul dintre ei chiar l-a facut bolsevic.
Sondajul a fost realizat in perioada 15-28 octombrie, pe un etsntion reprezentativ de 1.354 de cetateni cu drept de vot si a fost comandat si finantat de Fundatia pentru o Romanie Europeana.
"Luand in considerare faima si respectul cuvenit pentru ceea ce reprezinta echipa de fotbal, dar si evolutia din ultimul timp a clubului, printre care crearea unui lot competitiv, cu mare perspectiva, politica manageriala prin care s-a demonstrat in mod clar ca se intentioneaza crearea unei grupari puternice (...) precum si ca o compensatie pentru investitiile de mare amploare realizate de SC Fotbal Club U Craiova (...), alaturi de dorinta unui numar mare de cetateni care sustine implicarea primariei, imi asum urmatoarele obligatii:
Tot la inceputul anului 2007, Tariceanu i-a cerut ministrului Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, perceput ca apropiat al presedintelui, sa isi prezinte demisia pentru ca nu l-a informat despre retinerea a doi cetateni romani acuzati de terorism in Irak.
Dar exista dorinta exprimata a 85% din cetateni ca Parlamentul sa fie mai slab. I.I.: Lucrurile nu se rezolva atat de simplu.
Cred ca este cazul ca parlamentarul, asa cum este el ales de cetateni, in momentul in care actiunile lui din Parlament nu mai reprezinta interesele cetatenilor, sa poata fi revocat, sa-si piarda mandatul prin referendum", a explicat Roberta.
google-analytics.com