Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (3.06 secunde)
Lasand la o parte iesirile penibile ale unor cetateni de soiul Paunescu sau Funar, problema patriotismului este una mult mai serioasa. ... E dreptul lor, ca reprezentanti ai unui numar de cetateni, sa-si faca numarul atunci cand vorbesc de “tarisoara noastra draga“.
Daca tot am amintit de riscuri, sa-i aducem in discutie si pe cei 400.000 de cetateni mioritici care si-au depus banii la FNI, FMOA si SAFI.
Sub flamura antiterorista, Statele Unite si unii aliati de-ai lor s-au angajat in operatiuni militare ambitioase in Irak si Afganistan, dar asta nu i-a impiedicat pe teroristi (nu irakieni sau afgani, ci unii dintre ei chiar cetateni britanici bine scoliti) sa provoace carnagii la Madrid si la Londra.
La punctul de trecere a frontierei din Sighetu Marmatiei au ajuns, joi dimineata, pe jos, zeci de cetateni din Ucraina care vor sa intre in Romania de teama razboiului pe care Rusia l-a declansat in aceasta noapte.
Sunt cetateni care se propun ca eroi si deseori reusesc sa treaca asa in ochii opiniei publice pe fundalul ignorantei absolute a jurnalistilor mai mult sau mai putin tineri la disciplina pe care am putea-o numi mecanismele Securitatii.
Le putem privi ca cetateni europeni, dar am putea patimi ca cetateni romani. Dar as trece cu o privire nu prea incrincenata asupra lucrurilor cu care ne vom integra intr-o mare familie europeana, asa cum le place multor politicieni sa zica.
pe 9 februarie 1999, autoritatile libiene au retinut mai multi cetateni bulgari (personal medical) ce lucrau la Spitalul Al-Fatih din localitatea Benghazi, iar un an mai tarziu, in februarie 2000, la un Tribunal al Poporului libian, a inceput un proces in care au fost inculpati sase bulgari, un libanez si noua libieni - sub o acuzatie foarte grea, anume aceea ca ar fi infectat cu virusul HIV 393 de copii libieni in spitalul mai sus amintit.
El a spus ca si bugetarii, ca si angajatii din mediul privat, sunt cetateni romani si au fost afectati de preturile marite.
Deci fenomenul a denaturat, astfel incat niste cetateni cu venituri bune si foarte bune alearga dupa alti cetateni cu venituri la limita subzistentei sa le arate ca sunt corupti.
Dar astfel de cetateni rromi ucid si in Romania o gramada de cetateni romani, astfel de fapte nu se mai pun la numaratoare?
Asa cum potentialul salvator al lui E112 nu a fost cunoscut inainte de integrare, si acum mai primesc bani o gramada de oameni platiti tocmai pentru a lucra la departamentele de integrare europeana, oameni care ar fi trebuit sa aduca, din timp, la cunostinta publicului noutatile din toate domeniile si privilegiile castigate ca cetateni europeni.
Partea proasta este ca doamna cu batista legata la ochi este ajutata sa calce stramb de catre o gramada de cetateni, unii dintre acestia nesfiindu-se sa-i dea "la gioale" de cate ori au ocazia.
De exemplu, Polonia, dar si alte tari, fac demersurile de aducere acasa a propriilor cetateni. ... Sa credem ca Romania nu are resurse sa ii aduca pe ai nostri acasa sau Romania, prin Ministerul de Externe, habar nu are cati cetateni are prin Georgia sau unde sunt ei exact?
Procurorii DIICOT au anihilat o retea de sapte traficanti de droguri formata din cetateni romani si turci.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. ... Microbuzul in care se aflau noua cetateni din Republica Moldova tranzita Romania spre Italia.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Calafat si Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj, au depistat in zona de competenta zece autocamione si trei autoturisme care figurau ca fiind neinmatriculate.Autocamioanele Mercedes Benz, cu numere de inmatriculare provizorii nemtesti, erau conduse de cetateni bulgari si figurau ca neinmatriculate din data de 11.05.2012.Autoturismele, doua VW si un Hyundai Coupe, erau conduse de doi cetateni bulgari, respectiv un cetatean roman si figurau ca neinmatriculate din data de 11.05.2012, respectiv 12.05.2012.Politistii au intocmit persoanelor in cauza acte premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat.
- 64 fapte ilegale (16 infractiuni si 48 contraventii) savarsite atat de cetateni romani cat si straini. ... Nu s-a permis intrarea in tara unui numar de 8 cetateni straini, care nu indeplineau conditiile prevazute de lege.
Soferul microbuzului ar fi declarat ca a primit sarcina de la primarul comunei sa-i duca pe cetateni la sectiile de votare.
"Vrem ca acest sediu sa fie inima relatiilor dintre cetateni si candidati, astfel incat sa ne putem cunoaste mai bine, sa putem aprecia ce am facut si mai ales ce putem face in continuare", a declarat Popescu.
google-analytics.com