Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (3.18 secunde)
Cauzele opririi temporare a dezinflatiei au fost, potrivit Raportului, majorarea preturilor administrate, a accizelor si a pretului petrolului, mentinerea excesului de cerere agregata si de lichiditate, cresterea veniturilor disponibile, complementar de dinamica creditului in valuta.
In prezent, in Romania, energia electrica se vinde prin piata pentru ziua urmatoare, constituita pe principiile bursei administrate de OPCOM, iar pretul energiei pe aceasta piata este dat de raportul cerere - oferta, piata de echilibrare, administrata de Dispeceratul Energetic National, unde pretul este determinat tot de cerere si oferta, piata contractelor bilaterale, unde consumatorii eligibili negociaza direct cu producatorii, pretul rezultind in urma negocierii (aceasta fiind piata pe care au aparut contractele dubioase semnate de Hidroelectrica) si piata reglementata, care revine companiei Electrica.
Cerere mare pentru vile si pensiuni ANAT s-a laudat si cu cererile pentru petrecerea Sarbatorilor din acest an. ... „Pentru zona montana, spre exemplu, se observa o crestere de 10-15% pentru vile si pensiuni si o cerere cu 40% mai mare pentru destinatiile externe“, a explicat Morariu.
In acest sens, se va depune o copie a fisei fiscale, impreuna cu o cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual, cerere care trebuie sa ajunga la organul fiscal de domiciliu, pana la data- limita de depunere a declaratiilor de venit, respectiv pana la 15 mai 2006.
Cea mai mare cerere e pentru snitelele de soia, halva, soia granule si pateuri. ... "In Craiova, exista cerere pentru produsele de post.
Cum se obtine motorina subventionata Cei interesati trebuie sa depuna o cerere, prin care solicita subventia, la primaria pe raza careia se afla terenul ce urmeaza a fi cultivat.
Ba mai mult, pentru a le fi mai usor si pentru a nu-si primi terenul pe bucatele, pot depune cerere de comasare a terenului. ... In plus, ei vor sa primeasca terenul comasat, dar nu au facut cerere in acest sens", a subliniat Ovidiu Popescu.
Sumele incasate de administratiile fiscale de la contribuabili persoane fizice autorizate sau persoane juridice care au calitate de angajator, pentru aceste doua surse de venituri mentionate mai sus, se reflecta in evidenta analitica pe platitor si, conform Codului de procedura fiscala, pot fi compensate, din oficiu sau la cerere.
Fluxul mare de cerere determinat de venirea studentilor toamna care mareste pretul chiriilor este contracarat de plecarea studentilor in vacanta. Asa se explica faptul ca proprietarii, confruntati cu o cerere mica, mai lasa din pret.
Astfel, cei care vor sa dispuna asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul net anual impozabil datorat pentru sponsorizarea entitatilor noprofit, potrivit Legii 571, trebuie sa completeze si sa depuna formularul 230 "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual", daca au realizat venituri din salarii (sunt obligatorii si prezentarea unor copii dupa fisele fiscale);
"Nu a venit nimeni pana acum sa faca cerere la noi, dar noi suntem pregatiti sa facem evaluarile si sa eliberam, in cazul in care sunt indeplinite conditiile impuse de lege, autorizatia.
Atestatul nu este deloc dificil de obtinut, dar, pentru a intra in posesia acestuia, solicitantul va depune o cerere in acest sens, al carui model e precizat in ordin, catre DADR, cerere care va trebui insotita de un dosar care va contine o serie de documente, printre care vor trebui sa se regaseasca o copie de pe actul de identitate al solicitantului daca este persoana fizica, documentul care dovedeste pregatirea profesionala a unui membru al fermei pentru profilul de activitate, o copie de pe actul constitutiv, certificatul de inmatriculare sau orice act care dovedeste calitatea de persoana juridica a solicitantului si o declaratie-tip pe propria raspundere, din care trebuie sa rezulte numarul membrilor familiei care lucreaza in ferma si, respectiv, numarul persoanelor angajate cu contract de munca.
Actele necesare pentru certificatul de urbanism - cerere tip; ... - cerere tip; - certificatele de urbanism si de nomenclatura stradala; - dovada titlului asupra terenului;
Urmeaza apoi o cerere din partea Asociatiei de proprietari (locatari), semnata si stampilata de administrator, prin care se solicita deschiderea Cartii Funciare colective si atribuirea numarului cadastral, precum si o cerere personala prin care se solicita deschiderea Cartii Funciare individuale.
Totusi legea prevede o valoare de prag, de 10.000 de lei noi, sau 100 de milioane de lei vechi, sub care nu poate fi introdusa o cerere de insolventa de catre un creditor, cu exceptia restantelor salariale, unde pragul a fost stabilit la sase salarii medii pe economie.
Cu toate acestea, potrivit Ministerului Integrarii Europene, in spatiul Uniunii Europene nu exista un pret de referinta al laptelui, pretul fiind stabilit liber in functie de cerere si oferta. ... Pretul se stabileste singur pe piata, in functie de cerere si oferta.
E vorba de o cerere aprobataa aprobataa de primar, cerere pe baza caareia Directia Agricolaa din judetul respectiv elibereazaa un bon, cu care producaatorul merge la pompaa", a precizat liberalul gaalaatean Emil Strungaa.
Cum puteti accesa aceasta subventie Potentialii beneficiari ai subventiilor pentru incalzire (familiile/ persoanele singure care au inscrisa in buletin/cartea de imobil adresa imobilului pentru care solicita subventia) va trebui sa depuna la primarie o cerere, insotita de declaratia pe proprie raspundere privind componenta familiei si veniturile acesteia.
Tot ieri, Isarescu a atras atentia ca intarirea monedei nationale creeaza pe termen scurt exces de cerere. "Inainte de a ne bucura ca se apreciaza leul si ne ajuta la dezinflatie, suntem constienti ca este exces de cerere", a declarat Isarescu.
Comerciantii insa nu solicita monede, iar noi nu putem elibera metal decat la cerere. ... Pentru un ban nu exista cerere", au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Dolj.
google-analytics.com