Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (4.47 secunde)
NORIS de 21 de ani, din Bucuresti, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. ... NORIS i-a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie".
CONSTANTIN de 29 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Peugeot 206, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
In ceea ce priveste conducerea fara permis, seful Directiei Rutiere sustine ca nu este sub nici o forma de acord cu acest lucru si ca soferii romani nu sunt pregatiti pentru asa ceva.
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, au depistat in zona de competenta un cetatean roman care conducea un autoturism marca Opel Astra avand permis de conducere fals, deoarece nu poseda permis de conducere legal.
Nici azi nu ne dam seama, se pare, ca noi am trecut, in decembrie '89, de la "nimic nu e permis" la "orice e permis" si ca acest "orice e permis" nu poate decat sa compromita libertatea.
Nici azi nu ne dam seama, se pare, ca noi am trecut, in decembrie '89, de la "nimic nu e permis" la "orice e permis" si ca acest "orice e permis" nu poate decat sa compromita libertatea.
de 24 ani fiind acuzat de vatamare corporala din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere fara permis.
Tudorel, de 21 de ani, din comuna Iaslovat si ca nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, permisul de conducere prezentat anterior pentru control apartinand lui S.
IOAN conducea autoturismul fara a poseda permis de conducere. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, cu cei in cauza in stare de libertate.
MIHAIL de 32 de de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Opel Astra, pe Aleea Campul Mosilor, sector 2, fara a poseda permis de conducere - B. ... Ziduri Mosi, sector 2, fara a poseda permis de conducere.
Mihai Bravu, sector 2, pe care a condus-o pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, fiind depistat de organele de politie pe Bdul Basarabiei, sector 2.
Gheoghe de 49 de ani, din judetul Calarasi, care a conducea un autoturism marca DACIA 1305, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Progresului, sectorul 5, fara a poseda permis de conducere. ... VASILE de 21 de ani din Bucuresti, fara a detine permis de conducere.
Pallady fara a poseda permis de conducere, iar in dreptul unui imobil l-a abandonat deoarece a ramas fara benzina.
Ilfov, care conducea un autovehicul marca Daewoo Matiz fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolică ... Robert de 36 ani, din Bucuresti, care a condus un autovehicul marca Mercedes Benz fara a poseda permis de conducere.
Virgil de 31 ani, din judetul Ialomita, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia 1310 fara a poseda permis de conducere. ... permis de conducere pentru nicio categorie. ... permis de conducere.
Alexandru de 36 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot fara a poseda permis de conducere.
Proiectul de Ordin al ministrului Administratiei si Internelor privind forma si continutul noului permis de conducere, prin care se urmareste transpunerea in legislatia nationala a unor prevederi legislative europene, este supus dezbaterii publice, informeaza NewsIn.
Un cetatean roman, Constantin E., in varsta de 51 ani, care conducea un autoturism marca Ford Mondeo cu un permis de conducere fals, a fost depistat la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat.
Totodata, posesorii de permis auto categoria B, BE, C sau CE au dreptul sa conduca si tractoare. Soferii cu permis B au voie sa conduca tractoare cu masa maxima de 3,5 tone plus remorca, iar soferii cu permis C au voie si cu tractoare mai mari.
google-analytics.com