Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (3.63 secunde)
Deputatii care nu-si vor justifica absenta de la plenul comun de marti sau de miercuri si nu vor prezenta, pana la sfarsitul lunii in curs, o cerere aprobata de liderul de grup si de Biroul Permanent al Camerei, vor fi sanctionati cu neacordarea indemnizatiei pentru sedintele de la care au absentat.
Consiliul Local a formulat la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere de stramutare a dosarului, aceasta urmand sa fie judecata pe data de 2 aprilie.
De mentionat ca pentru a beneficia de acest sprijin financiar, fermierii trebuie sa depuna la sediile APIA o singura cerere de plata in perioada 2 martie - 15 mai a.
"Vasile Iorga nu s-a inscris inca in PD-L, a depus doar o cerere in acest sens, care urmeaza a fi sau nu aprobata de conducerea acestui partid.
La randul nostru, am trimis la Ministerul Apararii o cerere pentru a prelua 5.000 - 6.000 de metri patrati din terenul fostei unitati militare.
Studentii basarabeni au fost sfatuiti sa depuna, din timpul scolii, cerere pentru acordarea cetateniei romanesti, mai ales in conditiile noii Legi a cetateniei. "Beneficiind de aceasta lege, doar daca esti neglijent sa nu faci cerere pentru acordarea cetateniei romane te afli in situatia asta.
Democrat liberalii vor depune o cerere prin care solicita o dezbatere in plenul Senatului pe tema revocarii din functie a presedintelui. ... "Nu facem nicio cerere de revocare.
"Am depus o cerere la Comisia juridica si cea de imunitati prin care cer sanctionarea presedintelui pentru ca nu e normal sa incalce regulamentul.
Liderul organizatiei municipale a social-democratilor, deputatul Costica Macaleti, a declarat ca va depune o cerere publica la Primarie prin care va cere publicarea documentului cu conditiile de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, in care ar fi implicata si Politia Comunitara.
Liderul social-democratilor a precizat, pe de alta parte, ca partidul nu va face nicio cerere de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, chiar daca acesta nu va mai fi membru de partid.
UDMR sustine punctul de vedere al PD-L UDMR a sustinut punctul de vedere al PD-L, prin vocea senatorului Verestroy Atilla, care a spus ca o comisie de ancheta nu poate forta Departamentul de Stat al SUA sa ofere informatiile cerute de Dan Voiculescu, ci trebuie o cerere oficiala din partea Ministerului de Justitie al Romaniei.
"Am facut aceasta cerere ca sa vad daca departamentele de informare a presei sunt informate, partea de documentare a presei, care a lipsit cu desavarsire. ... El precizeaza in cerere ca fiul sau cel mic este nascut pe 10 decembrie 2010.
Fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara".
Nu sunt de acord cu legea Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nu sustine legea promovata de Ecaterina Andronescu privind admiterea la facultate a elevilor care nu au luat bacalaureatul si a precizat ca ea apare dintr-o eroare la coinitiatori si deja a facut cerere pentru a-si retrage semnatura.
In incheiere, cei doi avocati ai inculpatului au depus o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar a clientului lor, precizand ca acesta nu mai reprezinta un pericol public, nu poate influenta cursul anchetei si este putin probabil sa comita alte infractiuni, mai ales ca a fost suspendat din functia de director al APIA Dolj.
Ponta a spus ca pentru USL "un obiectiv mai ambitios" decat voturile din Parlament pentru eventuala cerere de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu este obtinerea de semnaturi de la populatie.
Aceste persoane sau conducatorul institutiei sanitare ori de ocrotire sociala in care sunt internate trebuie sa faca in acest sens o cerere scrisa, care necesita aprobarea presedintelui biroului electoral al sectiei de votare.
Orice institutie de credit, in momentul in care analizeaza o cerere de creditare, scade din venituri suma pe care o aveti de restituit lunar pe cardul de credit si va lua in considerare limita maxima. ... Exceptie fac numai cei care formuleaza in scris o cerere prin care-si exprima dezacordul.
Pentru ca disponibilizarea se face la cerere, banii pe care ii primeste fiecare miner de la bugetul de stat sunt nu mai putin de vreo 136 de milioane de lei pe cap de ortac.
Cerere mare pentru case de pana in 100.000 de euro O cerere tot mare se inregistreaza la casele de pana in 100.000 de euro, cererea fiind mai mare decat oferta.
google-analytics.com