Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (2.59 secunde)
"Atata timp cat nu mai exista cerere la fel de mare, nici Raiffeisen Bank nu mai finanteaza. ... Am putea finanta daca va fi o cerere mai mare, insa vom fi prudenti", a spus Burduja.
Optiunea pentru determinarea venitului net in sistem real se face pe baza de cerere adresata organului fiscal competent, pana la 31 ianurie 2009, si este obligatorie pentru contribuabil pe o perioada de doi ani consecutivi.
"Preturile la ingrasaminte se stabilesc liber, in functie de cerere si oferta. ... Cerere mare de ingrasaminteDoljchim isi reia activitatea mai devreme cu o saptamana decat isi programase initial.
Complexurile Energetice de la Rovinari si Turceni vor mai putin carbune de la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, intrucat se confrunta cu o cerere scazuta de energie electrica.
Pentru a beneficia de acest sprijn financiar, fermierii trebuie sa depuna la sediile APIA o singura cerere de plata in perioada 2 martie - 15 mai a.
Alte societati cu mari datorii la buget sunt Societatea de Investitii Financiare Oltenia SA (9.863.074 de lei), a carei cerere de compensare a datoriilor este in curs de solutionare, Societatea Nationala a Lignitului SA (371.687.339 de lei), fata de care s-a inceput executarea silita, CFR Marfa (326.252.578 de lei), careia i s-au acordat inlesniri la plata, precum si CFR Calatori (cu 74.334.887 de lei), a carei cerere de compensare a datoriilor este in curs de solutionare.
Situatia nu este deloc linistitoare, in conditiile in care nu exista cerere de carbune si nici cerere de energie electrica.
Tot cu 2 lei in loc de 1 leu va fi taxata si eliberarea, la cerere, a certificatelor de cazier judiciar.
Pentru a fi exceptate de la plata taxei pentru serviciul public de radiodifuziune, aceste firme au obligatia de a depune la sediul Societatii Romane de Radiodifuziune o cerere insotita de certificatul constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului din care rezulta suspendarea activitatii.
"Nu ar trebui sa creasca preturile pentru ca este cerere, in acest moment, la 30% din oferta, ceea ce inseamna ca locuintele ar trebui sa se ieftineasca. Asta deoarece preturile din piata nu se calculeaza la metrul patrat, ci in functie de cerere si oferta", a spus Nicu Radut.
Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru.
Tribunalul Craiova a aprobat astazi prima cerere iar cea de-a doua cerere este in curs de analiza la Tribunalul Bucuresti.
Este si principalul motiv pentru care ma bucur sincer ca la noi, la Senat, a existat macar o data atata cooperare, cat sa putem respinge o cerere de reexaminare a presedintelui.
In schimb, mai scurteaza perioada in care craiovenii au posibilitatea sa scape de datorii, pe motiv ca trebuie sa redacteze o cerere tip pe care asociatiile trebuie sa o completeze. "Modelul de cerere va fi gata dupa 15 aprilie si va fi distribuit asociatiilor.
In ce masura insa preturile mari din acest moment reflecta o tendinta de durata, o schimbare radicala a raporturilor dintre cerere si oferta in pietele cu livrare fizica imediata si nu doar in cele "la termen", unde se tranzactioneaza doar marfuri "de hartie"?
Cerere mare pentru "Prima Casa 4" Pe partea de retail, cea mai mare cerere este pentru programul "Prima Casa", sustin bancherii.
Companiile trebuie sa lucreze pe venituri si cerere din ce in ce mai mici, iar singura solutie devine reorganizarea. La randul lor, cei ramasi fara job sunt nevoiti sa isi reduca drastic cheltuielile, rezultand intr-o cerere si mai redusa pentru produse.
Cu toate acestea, daca nu angajezi muncitori, nu exista destule venituri, nu exista destula incredere a consumatorilor, nu exista destul consum si, prin urmare, nu exista cerere pe piata.
De data aceasta, Fan Courier Express, a depus o cerere de insolventa la Tribunalul Bucuresti pentru recuperarea creantelor. Este a patra companie ce inainteaza o astfel de cerere catre Tribunalul Bucuresti in mai putin de o luna.
Premiile pot fi revendicate incepand cu prima zi dupa extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale, pana la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 2 februarie -28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul la Loteria Bonurilor Fiscale.
google-analytics.com