Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (5.26 secunde)
Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor. ... "Am depus cerere la Parchet, intrucat starea de sanatate a Dianei, in continuare nu este una buna...
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei. ... - cerere de atribuire.
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Este consecinta faptului ca ne-am permis sa fim devalorizati de noi insine si de altii; ... In realitate, este numai o definire a noastra, careia i-am permis involuntar sa existe.
"Atelajele ce se vor deplasa pe arterele municipiului Craiova, in zonele in care este permis accesul acestora, vor fi dotate obligatoriu cu dispozitive de retentie a dejectiilor animale".
Legalitatea pescuitului comercial in Dolj revine in actualitate dupa ce gestionarul de stat al fondului piscicol a recunoscut ca numai el are dreptul de a elibera permis pentru o astfel de activitate.
Detectorul de radar, permis de viteza Reprezentantii unei companii specilizate in comercializarea de detectoare de radar ii contrazic pe cei de la circulatie, aratand ca detectorul de radar nu este in niciun caz un permis de viteza.
Totodata, ei vor semna si un acord de extindere a domeniilor in care romanii pot fi angajati in Ungaria fara un permis de munca. ... In prezent, cetatenii romani pot fi angajati in Ungaria fara permis de munca in doar patru domenii, care includ 254 de specializari.
Si daca adaugam si faptul ca a condus pe autostrada fara permis la aceasta varsta frageda, se poate spune ca Nevada este cu adevarat o prezenta care atrage atentia. ... Puteti vedea aici videoclipul in care Nevada a condus fara permis:
In plus, accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. ... Este permis accesul cu animale de companie, in masura in care acestea nu deranjeaza alti participanti la festival.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti.
Prabusirea acelui sistem, si a comunismului, a permis revenirea la democratie a tarilor ramase, dupa 1945, in spatele Cortinei de Fier, care va diviza Europa timp de 45 de ani. ... Existenta lor a permis in toate tarile foste socialiste o tranzitie negociata.
El a permis asa-zisului stat islamic sa existe. Europa a permis asa-zisului Stat Islamic sa existe. America a permis, a finantat si a creat acest Stat Islamic.
Nicusor de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, in timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1305 Pick-up, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
Marcu Zamfir, sectorul 2, fara a poseda permis de conducere. Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 7 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, cu M.
CORNEL, in varsta de 34 de ani, din Bucuresti, sector 2, care a condus pe B-dul Decebal, sector 3, un autoturism marca FIAT, inmatriculat, fara a poseda permis de conducere.
Gabriel de 20 de ani, din judetul Giurgiu, care conducea un autoturism marca DACIA 1310, fara a poseda permis de conducere.
COSMIN de 20 ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca BMW fara a poseda permis de conducere.
Tudor de 26 de ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism marca Honda, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
google-analytics.com