Soferul care a lovit un scuterist si apoi a fugit de la locul accidentului a fost arestat ieri pentru 29 de zile. Masura a fost dispusa de magistrati la solicitarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Angel S. de 24 ani fiind acuzat de vatamare corporala din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere fara permis.
Pe 3 august, barbatul aflat la volanul unui autoturism marca Rover a accidentat grav un mopedist, dupa care si-a continuat drumul nestingherit. Barbatul ranit a oferit cateva detalii despre autoturismul implicat in accident, el amintindu-si ca era vorba de o masina straina cu numere galben cu negru, probabil de Marea Britanie, iar zecile de politisti plecati in cautarea fugarului au reusit sa-l gaseasca in doar doua ore.
Initial Angel S. a negat faptul ca ar fi facut un accident, spunandu-le politistilor ca si-a vandut masina care fusese gasita pe Drumul Tatarilor. Ulterior tanarul si-a recunoscut vinovatia.
Dupa efectuarea anchetei, politistii au stabilit ca barbatul nici nu poseda permis de conducere, acesta fiind astfel acuzat de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor legii si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.