Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (3.20 secunde)
Oferta de case rurale s-a adaptat rapid cererii. ... Apar din ce în ce mai multe case tip vila (parter plus etaj).
In urma jafurilor produse in primele luni ale anului, ministrul Nica a decis intensificarea controalelor la banci, la case de schimb valutar, precum si la puncte de lucru ale acestora, fiind verificat modul de asigurare a pazei.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... 7.356 de craioveni cu multe case Potrivit datelor furnizate de Directia de Impozite si Taxe, in Craiova traiesc 7.356 de persoane fizice care au mai multe locuinte.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... 7.356 de craioveni cu multe case Potrivit datelor furnizate de Directia de Impozite si Taxe, in Craiova traiesc 7.356 de persoane fizice care au mai multe locuinte.
Deputatul clujean Petru Calian a initiat un proiect de lege ce prevede incurajarea si acordarea de facilitati pentru relansarea constructiei de case cu costuri minime.
112/1995, care ii obliga sa nu instraineze fostele case nationalizate pe care le-au achizitionat la preturi de nimic. ... 112/1995 si care le da proprietarilor de case nationalizate mana libera sa vanda la pretul pietei imobilele cumparate incepand din 1995 la preturi derizorii.
Zilnic, primarii din zonele afectate de inundatii raporteaza un numar din ce in ce mai mare de case cazute. ... Alte 150 de case prabusite in Plosca Si la Bistret situatia este la fel de grava.
Dupa ce a impartit sinistratii in doua categorii si a hotarat sa construiasca doar 567 de case, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului ( MTCT) modifica din nou lista.
Cateva zeci de sateni din comuna Rast care urmeaza sa beneficieze de case ridicate prin Agentia Nationala de Locuinte s-au adunat ieri in fata primariei din localitate pentru a cere socoteala autoritatilor pentru tergiversarea lucrarilor.
Nemultumit de ritmul de lucru al oamenilor, prefectul Nicolae Giugea i-a transmis edilului-sef din Rast ca ii va cere banii pe cimentul pe care sinistratii trebuia sa-l foloseasca la turnarea fundatiilor la case, daca materialul nu va mai putea fi utilizat la primavara, cand vor fi reluate lucrarile.
Cauzele sunt legate de dezinteresul manifestat de autoritatile locale de-a lungul timpului pentru zona centrala a orasului, astfel mai multe edificii de patrimoniul cultural ajungand in situatia efectiva de a se prabusi, singurele "vestigii" ramase in urma lor fiind scheletele structurilor de rezistenta ale fostelor case (de exemplu ceea ce a fost odata casa Florentina), sau chiar simple gropi pe locul fostelor locuinte.
1.033 de case trebuie reconstruite Premierul Boc a declarat ca pagubele provocate de inundatii se vor ridica la sute de milioane de euro, precizand ca evaluarile inca nu s-au incheiat, astfel incat sa poata da o cifra exacta, dar a aratat ca 1.033 de case ar trebui reconstruite.
Taxa de salubritate pentru persoanele care locuiesc la case a fost eliminata, dar se plateste in continuare. ... In momentul de fata avem definitivat un model de contract pentru cetatenii de la case.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
In pofida preturilor comparabile cu unele tari vecine, "strainii vor prefera Romania, alaturi de Grecia si Turcia pentru a construi case de vacanta", considera Ion Radu Zilisteanu, analist imobiliar.
"În perioada în care am lucrat în imobiliare am observat ca era mare cererea de case, iar ceea ce se construia nu satisfacea clientii.
Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini. Pentru a atrage mai multe venituri din aceasta sursa, Guvernul Boc va introduce un nou sistem de taxe si impozite pentru case, terenuri si masini Gandul informeaza :
Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
PSD - partidul condus de cel supranumit, in presa, "Nastase sapte case” - va denunta astazi situatia locativa a "cetateanului” Traian Basescu.
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
google-analytics.com