Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera" (6.23 secunde)
Albumul 57th & 9th este al 12-lea album din cariera artistului si a fost lansat pe 11 noiembrie 2016. ... Cu o cariera impresionanta, Sting a vandut aproape 100 de milioane de albume, pe cont propriu, dar si alaturi de grupul The Police.
Trupa americana Maroon 5 a lansat un nou album de studio - al saselea din cariera - intitulat Red Pill Blues.
In 2016, la Gala Uniunii Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania (UARF) i-a fost decernata placheta Artist plurivalent UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera, potrivit https://margaretapaslaru.blogspot.ro.
In cei 40 de ani de cariera, Steven Spielberg a regizat aproximativ 30 de filme pentru marele ecran, iar cele mai multe dintre ele au marcat istoria cinematografiei mondiale.
Desi fascinat de literatura, alege o cariera medicala, la presiunile familiei, singura concesie pe care o face vocatiei sale umaniste fiind specializarea in psihiatrie. Toata viata sa a fost fascinat de literatura, insa la presiunile familiei a fost nevoit sa aleaga o cariera medicala.
Betty si-a inceput cariera muzicala de la o varsta frageda, la 4 ani, la Palatul National al Copiilor. ... Acum, Betty revine cu o cariera solo, dar si un super concept Tequila Party, alaturi de Wilmark.
RAC - Te pregatesti de o ascensiune in cariera - vizezi un post mai bun, un salariu care sa acopere ratele, facturile curente si un concediu de odihna pentru intreaga familie.
Evident ca nici o cariera politica atat de indelungata si de tumultuoasa ca a mea nu e posibila doar gratie norocului sau conjuncturii favorabile.
In aceasta saptamana cariera revine in lumina reflectoarelor. ... Atat in cariera, cat si in dragoste, stagneaza totul si momentele de liniste trebuie folosite pentru a va incarca bateriile.
In 30 Aprilie, angajatii Adecco din peste 50 de tari vor iesi in strada pentru a oferi consiliere in cariera si seminarii gratuite pentru a ajuta tinerii sa isi imbunatateasca angajabilitatea.
In prezent, ca si activitati noi implementate, sustine ateliere de dezvoltare personala, de comunicare si workshop-uri de cariera pe plan educational, dar si activitati de suport psihologic pentru participantii la concursuri sportive si reformari, militand spre educatia ce intregeste planul personal al fiecaruia dintre noi.
Cariera si bani. ... In jurul datei de 11 martie se iveste o ocazie unica de pe urma careia puteti beneficia de o putere financiara si o cariera de vis.
Cariera si bani. Multi oameni vin in contact cu dumneavoastra insa numai cei care lucreaza la ultimul etaj al celei mai inalte cladiri va poate ajuta sa ajungeti exact ce va doriti in cariera.
Cariera si bani. Pentru cei care isi cauta inca de lucru, anul acesta ar putea inflori noi posibilitati de a va lansa in cariera.
Cariera si bani. ... Insa, daca tineti pasul cu telul tintit ati putea fi destinatarul unui cadou special legat de cariera chiar pe 25 decembrie 2014!
Cariera si bani. ... Spre mijlocul lunii iulie aveti sansa sa atingeti un obiectiv in cariera neconceput anterior. Sfatul anului: Secretul, vinul si dragostea nu valoreaza nimic cand sunt vanturate.
• Cum tu distrugi o cariera, trebuie sa stii ca si tu iti inchei cariera in momentul in care faci un abuz asupra unui om.
Bucuresti au desfasurat in perioada 13-17 ianuarie 2014 tabara de excelenta din cadrul proiectului "Primul pas in cariera ta". Tabara a fost sustinuta in Timisul de Jos, judetul Brasov, la Hanul Dambu Morii.
Proiectul "Primul pas in cariera ta" a luat nastere din necesitatea crearii unei legaturi intre absolvirea unei forme de invatamant superior si gasirea unui loc de munca corespunzator cu pregatirea, personalitatea si dorinta absolventului.
In plus, proiectul ofera pentru cei 360 de studenti din Bucureati activitati de orientare si consiliere in cariera, precum ai un ghid tiparit de orientare si consiliere in cariera.
google-analytics.com