Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera" (3.40 secunde)
Folositi sansele ivite pentru a promova in cariera sau pentru a va lansa intr-un nou proiect personal. ... Nu ati castiga sume fabuloase, dar s-ar putea sa va reorientati cariera si sa aveti beneficii in perioada imediat urmatoare.
success in cariera, cariera, relatii personale!'' Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, Fashion Feng Shui Facilitators. Fashion Feng Shui este o tehnica inovativa, care imbina teoria celor 5 elemente din clasicul Feng Shui:
- Acordandu-va astazi decoratia dorim sa punem in valoare atat cariera dumneavoastra de medic specialist, cat si cariera politica pusa in serviciul Capitalei.
Reputatia si succesul in cariera va aduce mai mult respect printre colegii de la serviciu. ... Sunteti axati pe cariera, venituri si planurile de la locul de munca.
Cariera sa cinematografica a inceput in anul 1980 cand a avut roluri mici in filme precum B.A.D.
A inceput sa munceasca in domeniul culinar de la 18 ani si, desi are doar 32 de ani, Foa are o cariera bogata in spate.
Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului. Aceasta prima experienta ii va determina viitorul sau traseu scolar si cariera sa profesionala ce va urma.
Este revoltator ca, nici pana azi, indivizii nu au fost trimisi in judecata si nici forurile de control nu au luat o decizie cu privire la acest caz care a aprins Romania Cariera incredibila a judecatoarei-mame Georgiana Moldovan este absolventa a universitatii particulare Mihail Kogalniceanu” din Iasi (2005) si si-a inceput cariera in justitie in 2006, ca grefier.
In plus, lunar s-au inregistrat aproximativ 150 de participari la vizite de studiu in locații de maxim interes pentru cariera tinerilor studenti la medicina dentara:
Din conjugarea acestor doua experiente, vedeta a reusit sa-si construiasca o a treia cariera, pe coordonate internationale, de data aceasta. ... In cei peste 15 ani de cariera in domeniul cosmeticii foarte multe vedete autohtone au apelat la produsele Ardes Cosmetici:
450 de studenti din domeniul ingineriei instalatiilor au beneficiat de suport in dezvoltarea abilitatilor profesionale in urma desfasurarii proiectului "Practica pentru cariera ta!
Practic, iti construiesti cariera pe etape, insa abia in cea de-a doua vei deveni si implinita financiar. ... Capricorn Esti o persoana extrem de serioasa si pentru tine niciun efort nu este prea mare cand vine vorba despre cariera.
Inainte de a-si incepe cariera solo, Lora a facut parte din formatia Wassabi. Pe langa cariera ei muzicala, artista a facut parte din juriul concursului Next Star.
Cariera lui Robert Cazanciuc a inceput sa prinda contur in 1998, cand s-a transferat la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie unde a fost, timp de doi ani, procuror in cadrul Biroului pentru relatia cu mass-media.
Le sunt recunoscator celor pe care i-am mentionat, dar si celor pe care nu i-am enumerat, dar care mi-au influentat cariera si de la care am avut de invatat.
Berbecii vor pune accent pe cariera si bani, chiar daca in prima parte a lunii vor avea sentimentul ca bat pasul pe loc. ... La sfarsit de luna, atentia lor se indreapta spre cariera dorita cu adevarat.
In zonele indepartate ale lumii, in care de abia reuseste Ministerul Afacerilor Externe Roman, sa convinga tineri diplomati de cariera sa isi indeplineasca mandatul integral de patru ani, sau, ca sa ne exprimam precum in lege, de regula, de 4 ani, cetatenii moldoveni nu isi pot reinnoi actele de calatorie moldovenesti pentru ca nu au unde.
Taurii primesc informatii importante care ii ajuta in cariera. ... Racii trebuie sa pastreze echilibrul intre cariera si viata personala. Cei singuri primesc multe invitatii si ies din carapace, dar evita, deocamdata, sa se implice sentimental.
Marius Teicu, Stela Enache, Sanda Taranu si Lucia Popescu Moraru " Seniorii de Elita premiati de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti In cadrul evenimentului vor fi premiati patru seniori de elita, care prin activitatea si cariera lor au marcat viata cultural " artistica a Romaniei.
Vor fi, de asemenea, zile foarte bune pentru (re)descoperirea talentului personal care poate aduce schimbari importante in cariera sau pentru transformarea unui hobby in afacere. ... In acelasi timp, va accentua dorinta de succes in cariera si va pune pret pe munca, responsabilitate si seriozitate.
google-analytics.com