Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera" (3.61 secunde)
Ma simt aproape de elevi si am cele mai mari satisfactii atunci cand acestia devin maturi si reusesc sa aiba o cariera stralucita, a marturisit Constantin Tudor. ... - Pasii catre cariera didactica mi-au fost orientati hotarator de doi dascali:
ZODIA BERBEC Vei avea parte de destul de multe provocari pe acest plan in 2019, dar multe dintre ele se pot dovedi oportunitati de a creste in cariera si de a te implini financiar.
Culege satisfactii in aceasta toamna si da sfaturi pentru toata lumea. VARSATOR - E visator. Pentru ei vin schimbari in cariera. ... Au parte de succes in cariera!
Desi nu esti la inceput de drum in ceea ce priveste cariera, iti dai seama cat de multe lucruri mai sunt de invatat. ... Toata energia si determinarea ta vor fi indreptate catre cariera si viata de familie.
Mi-a strans mana, mi-a spus ca am o voce foarte frumoasa si ca o sa fac cariera.
Astfel mi-am dedicat munca, viata si cariera - copilului meu de suflet, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul singurul concept de fitness anti aging din Romania.
Oana Mihalascu, Director departament orientare in cariera, despre consilierea si orientarea in cariera a tinerilor, despre descoperirea valorilor, intereselor, aptitudinilor ce corespund celei mai bune profesii/ocupatii, suport dublat de ajutorul efectiv acordat in vederea dezvoltarii personale si a implinirii profesionale printr-o platforma e-job (usamvjobs.ro), prin consiliere psihologica, mentorat, ateliere de dezvoltare a competentelor, cursuri de formare profesionala si de calificare.
In 2020 odata cu pandemia Sylvia a constatat ca s-a terminat cariera ei muzicala. Mai intai a suferit foarte tare, dar apoi a ajuns la concluzia ca este un semn ca trebuie sa isi reorienteze cariera.
Scena e cunoscuta, deoarece a facut o buna cariera in presa din Romania in ultima vreme. ... Dar pe acest fond, exasperat si el, poate, de primirea care i se facea, ministrul Sanatatii a lansat o fraza memorabila, care se va lipi, probabil, de cariera domniei sale:
Statia locala PROTV a fost televiziunea in care si-au inceput cariera. ... In 2003, cariera le-a propus o noua provocare: lansarea Televiziunii Transilvania.
Viata i-a oferit o cariera stralucitoarea ca fotbalist, implinindu-se la Sevilla, unde a ridicat deasupra capului Cupa Campionilor Europeni.
In cariera mea de jurnalist, doi oameni "mi-au murit". ... Doua momente de care imi leg cariera de jurnalism, puncte de rascruce...
Piesa Crazy va fi inclusa pe cel de-al saselea album din cariera mea solo, realizat in totalitate in strainatate.
Poate peste 15 ani, la sfarsit de cariera, ma voi retrage acolo! - Stiu ca ti-ai construit o casa in Bucuresti.
- Ce-a insemnat sotul tau pentru cariera ta muzicala? ... In cariera mea am ales drumuri ocolite, mai dificile, am ajuns mai tarziu la tinta, dar am facut-o prin fortele mele, prin originalitatea si creativitatea mea si sunt intr-un fel mandra de acest lucru.
- Aveti trei fiice care au ales alt drum decat o cariera in muzica. ... - E o binefacere ca fiicele mele nu au ales o cariera in muzica!
- Pentru ca eu am deja o cariera stabila si seriosa, nu ma interseaza sa ma promovez la acest mod! ... Am deja o cariera stabila, destul de apreciata si alta promovare nu ma intereseaza!
Ai intalnit cazuri in cariera ta in care cei pe care ii antrenai sa slabeasca foarte mult si care, totusi, sa nu aiba operatii estetice sau nevoie de ele?
Anuntul vine dupa ce 3 muncitori au murit, cand vehiculul care ii transporta in Cariera Jilt si s-a rasturnat.
Greselile lui Adrian Mutu Daniel Pancu a discutat recent cu Adrian Mutu si i-a transmis, dupa ce i-a urmarit cariera, ca nu trebuie sa faca anumite greseli in raport cu rapidistii. ... Daca luati toata cariera lui Mutu, veti vedea ca are putine meciuri castigate la doua goluri diferenta.
google-analytics.com