Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera" (3.52 secunde)
• un personaj care si-a probat incompetenta intr-o indelungata cariera ministeriala prin distrugerea flotei si blocarea constructiei autostrazilor sau in calitate de primar general al Capitalei prin lipsa oricaror realizari edilitare de-a lungul unui intreg mandat sa poata acuza pe altii de incompetenta si lipsa de profesionalism;
Nu mai este vorba doar de cariera noastra academica, de afacerea noastra sau de proiectele noastre personale, este vorba de lumea in care traim sau in care vrem sa traim si care nu se va schimba de la sine.
S-ar intoarce in PSD Labil in viata personala, Diaconescu este instabil si in cariera. Ahtiat dupa functii, el i-a parasit pe social-democrati si s-a aruncat in bratele lui Gabriel Oprea.
Si Hagi, cand era in varful lui de cariera, uneori era scos la jumatatea meciului, pentru ca antrenorul avea un alt gand, nu neaparat pentru ca gresise ceva.
Mai grav, politicul va determina cariera judecatorilor si sanctionarea magistratilor prin controlul componentei Consiliului Superior al Magistraturii, modificare care ridiculizeaza principiile separatiei puterii in stat si a independentei puterii judecatoresti din moment ce aceste doua atribute sunt la discretia si sub control politic.
De aceea, nu se poate pune semnul egalitatii, ca modalitate de raspundere, intre alte forme de raspundere nespecifice unei cariere, ci unui mandat determinat in timp, dar care pe parcursul lui a cauzat prejudicii de care titularul ei nu este tinut sa raspunda, paguba ramanand in seama statului, si cariera de judecator care este tinut sa raspunda pentru orice fel de eroare judiciara, chiar daca nu-i este imputabila.
Comisarul sef de politie Teofil Parasca este suspectat de fosti sefi si subalterni de schizofrenie, datorita manifestarilor teribiliste si violente pe care le-a avut in toata cariera sa (pentru care este etichetat drept "un apucat"), care s-au inmultit si agravat dupa ce a fost in misiune in Kosovo, unde a fost coleg de stagiu si de camera cu chestorul Ioan Dascalu, recent eliberat din functia de prim-adjunct al ministrului de Interne.
Totusi, adevaratul castigator nu este considerat Mircea Geoana, ci Adrian Nastase, a carui cariera politica a stat sub semnul incertitudinii pana in ultima clipa.
Erau membri care nu aveau nici un fel de experienta administrativa la nivelul varfului administratiei centrale, oameni care aveau multa experienta, si altii care isi incepusera deja cariera administrativa pe seama suportului politic.
"Cariera" ei politica de pana acum a depins exclusiv de sprijinul primit din partea protectorului sau. La fel va fi si de aceasta data.
Ajunsa in opozitie si in apropierea varstei de 40 de ani, Elena Udrea a ajuns la concluzia ca intre cariera ei politica si afacerile sotului ar fi o stare de incompatibilitate, iar in urma "unei analize indelungate si profunde a relatiei" cei doi au decis sa divorteze in mod amiabil in fata notarului.
Acestia il acuza pe presedintele TSD ca a folosit tanara generatie ca trambulina pentru cariera personala. Tinerii PSD spun despre seful lor ca a uitat de noua generatie, dupa ce a ajuns in Parlament.
Am ramas pentru a-mi face o cariera in Bucuresti, asa cum cunoasteti cei mai multi dintre dumneavoastra, si, de asemenea, pentru a-mi intemeia o familie.
Tinand insa cont de faptul ca intreaga cariera de social-democrat a lui Omar Hayssam s-a desfasurat in Organizatia PSD Bucuresti - deci pe tarlaua lui Dan Ioan Popescu, vechi adversar al lui Geoana care a refuzat sa se "alinieze” noii politici si conduceri - este usor de inteles ca puricarea ispravilor afaceristului arab nu-i prieste de loc sefului PSD-istilor bucuresteni.
Demersuri pentru Cartea Recordurilor Leontin Salajan ne-a declarat ca toate procesele sale pornesc de la faptul ca, in timpul cat era ofiter activ, din dosarul sau de cadre au fost sustrase documente secret de serviciu si juraminte militare, a caror lipsa i-au afectat cariera militara.
(...) Stiu ca inca va imaginati ca ar exista politicul ce ar influenta cariera dumneavoastra, soarta dumneavoastra, daca nu dati o solutie favorabila unui grup sau altul.
„Avem o agenda politica pe care Alianta si-a stabilit-o impreuna cu partenerii de guvernare in cadrul Coalitiei, agenda care, din nefericire, este intarziata, iar PD a hotarat ca toti acei parlamentari care au absentat, corelat cu lipsa de activitate parlamentara, sa fie sanctionati avand in vedere criteriile de cariera politica pe care PD le urmareste pentru fiecare militant al sau“, a declarat Adriean Videanu.
Nu a terminat facultatea, insa s-a facut remarcat prin talentele de imitator la emisiunea "Bank Show", de la Prima TV, in 2001, cand a fost desemnat si castigator, mai noteaza Jurnalul. Keghes si-a continuat cariera la Prima TV, avand propria sa emisiune - "Comedy Bar".
El i-a sfatuit pe tineri sa se ocupe de cariera, in sens pozitiv, iar nu de carierism, si a apreciat ca parvenitismul este o boala de care sufera multa lume:
Intre timp, fetita s-a facut mare si este tentata de o cariera in actorie. Dar nu oricum. Luiza Lucuta a fost invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", unde a vorbit despre experienta din urma cu mai mult de un deceniu.
google-analytics.com