Cautare

710 de rezultate pentru "burlacu valeriu" (3.16 secunde)
Dar Valeriu Stoica este mai degraba popular in ultima perioada, iar Teodor Stolojan poate fi orice, si popular si democrat". ... Valeriu Stoica a reusit performanta de a conduce PNL doar un an si jumatate, ducand partidul la diviziune, impotriva mesajului sau de uniune.
Deputatul independent Mona Musca a declarat ca avocatul Valeriu Stoica este cel care o va reprezenta in instanta in procesul pe care il va intenta CNSAS.
Conducerea Organizatiei PNL Sector 5 i-a adresat fostului presedinte al partidului Valeriu Stoica o invitatie de a participa la sedinta de la 18 octombrie a filialei, urmare a situatiei create de punctele de vedere exprimate de acesta in conferinte de presa, la emisiuni televizate si in interviuri.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, fost artizan al unificarii liberale, al impunerii lui Stolojan la conducerea liberalilor, al Aliantei D.A.
Negocieri intre Stolojan - Flutur - Stoica Pe de alta parte, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a revocat pe Gheorghe Flutur din functia de ministru al Agriculturii, liderii Platformei liberale Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au avut o discutie tensionata, dar si lamuritoare cu fostul ministru liberal, care s-a aratat foarte nemultumit de evolutia lucrurilor.
Fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, a lansat singur Platforma liberala, la Arad, in prezenta a peste 200 de sustinatori, deoarece Theodor Stolojan a fost "retinut de o intalnire politica de ultima ora", iar Gheorghe Flutur a fost convocat la Organizatia PNL Suceava.
Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au fost acuzati ca au incercat, in ultimii doi ani, sa impuna o dictatura a minoritatii in cadrul PNL, respectiv sa "ucida" democratia interna din partid.
Liderul CRN al PLD, Valeriu Stoica, a afirmat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid puternic, cu majoritate parlamentara, pentru ca victoria acestuia la referendumul din 19 mai sa nu ramana fara efect.
Vicepresedintele PLD Valeriu Stoica sustine ca Tudor Chiuariu ar trebui sa-si dea demisia din functie, dupa acuzatiile care i s-au adus privind eventuala sa implicare in modificarea Raportului de tara. ... Un asemenea ministru ar trebui sa-si dea demisia imediat", a aratat Valeriu Stoica.
Potrivit lui Valeriu Stoica, Partidul Liberal Democrat este pregatit pentru cazul in care social-democratii vor depune o motiune de cenzura si a stabilit ca va vota la vedere in favoarea acesteia.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Valeriu Stoica, Vicepresedintele PDL a declarat joi ca nu va candida pentru un post de parlamentar la alegerile din toamna si nici nu doreste sa intre intr-o competitie pentru functia de ministru al Justitiei, considerand ca "revenirile in politica nu sunt intotdeauna de succes".
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Valeriu Turcan, afirma ca este foarte bine ca Guvernul a dat publicitatii scrisorile premierului catre presedinte pe tema cresterii salariilor pentru ca acum cetatenii se pot convinge de "evaluarile apocaliptice ale unui guvern aflat in campanie electorala".
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a apreciat ca institutele de sondare a opiniei publice care au dat publicitatii rezultatele exit-pollurilor de duminica seara trebuie sa ofere explicatii pentru diferentele dintre estimarile lor si rezultatele Biroului Electoral Central.
Deputatul Valeriu Zgonea a sustinut ideea iesirii PSD de la guvernare, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului, afirmand ca majoritatea parlamentarilor PSD sustine aceasta idee.
Demisia deputatului PSD Andrei Valeriu Steriu Situatia tragicomica in care se zbate PSD-ul a determinat o serie de deputati si senatori sa paraseasca formatiunea si sa se indrepte spre grupul independentilor in ciuda acuzatiilor de tradare.
Valeriu Zgonea:
Valeriu Zgonea supune la vot. ... Valeriu Zgonea supune votului. ... Valeriu Zgonea: Parlamentarii PD-L au fost in sala si nici macar n-au votat.
google-analytics.com