Cautare

167 de rezultate pentru "bucovina" (2.92 secunde)
Cei mai multi dintre acestia au mers in Poiana Brasov, Predeal si Sinaia, dar si in Bucovina. Crestinii ortodocsi de stil vechi respecta traditiile si obiceiurile celor de stil nou, cu deosebirea ca Sarbatorile de iarna sunt decalate cu 13 zile.
In cadrul aceleasi sedinte au mai fost discutate si alte 25 de dosare, care au fost propuse pentru aplicarea Legii 290/2003 privind acordarea de despagubiri sau compensatii cetatenilor romani pentru bunurile de proprietate a acestora, sechestrate, si retinute care au ramas in Basarabia, Bucovina de Nord si Tinutul Herta.
Cele mai atractive zone pentru turisti sunt sudul Transilvaniei - zona Sibiului si a Brasovului (Bran, Moeciu), Bucovina si Delta Dunarii.
Astfel, din cauza intarzierilor de la minister, cei care realizeaza produse traditionale romanesti, ca branza de burduf de Bobalna, cas afumat sau jambon de Bucovina, salam de casa Tarnavioara, pastrama de oaie, carnatii de Plescoi sau prescuri, pierd un an de beneficii din partea Uniunii Europene.
El a aratat ca atractiile turistice principale ale Romaniei, Delta Dunarii si manastirile din Moldova si Bucovina nu pot fi valorificate din cauza constructiilor executate fara respectarea normelor, iar tarifele practicate pe Litoral sunt prea "piperate" in raport cu serviciile de agrement puse la dispozitie.
În nordul Olteniei exista o salba de manastiri (printre care Manastirea dintr-un Lemn, Tismana, Horezu, Polovragi, Bistrita) la fel sau chiar mai frumoase decât cele din Bucovina.
"SUA a sprijinit turismul Romaniei de mai mult de sapte ani, prin proiecte dezvoltate in regiunile importante ale tarii, precum Maramures, Bucovina, Sibiu si altele ", a afirmat Nicholas Taubman, ambasadorul SUA la Bucuresti.
"SUA a sprijinit turismul Romaniei de mai mult de sapte ani, prin proiecte dezvoltate in regiunile importante ale tarii, precum Maramures, Bucovina, Sibiu si altele ", a afirmat Nicholas Taubman, ambasadorul SUA la Bucuresti.
Ii atragem cu Dracula si prin Dracula sa descopere valorile reale ale Romaniei, cultura, Maramuresul, Bucovina. Ii agatam cu Dracula si apoi ii facem sa uite de Dracula ", consideta presedintele ANAT.
Tot saptamâna trecuta a fost publicat un amendament la prospectul de oferta publica primara de actiuni emise de Casa de Bucovina - club de munte, perioada de derulare a ofertei prelungindu-se pâna la 17 ianuarie 2008.
Sumele asigurate aferente totalizeaza peste 1 milion euro", se arata in comunicat.Reprezentantii companiei s-au deplasat deja la fata locului pentru a evalua dimensiunea daunelor.In ultima saptamana, nordul Romaniei - in special Bucovina si Maramuresul - a fost grav afectat de inundatii, multe gospodarii fiind luate de ape.Astra-Uniqa are ca strategie in acest an dezvoltarea portofoliului asigurarilor de locuinte si bunuri.
austriecii de la Egger si Schweighofer au ridicat in 2007 si 2008, in Bucovina, doua fabrici-mamut de prelucrare a lemnului, padurile seculare din Suceava cazand si ele prada spiritului investitional al austriecilor in urma unor investitii care depasesc jumatate de miliarde euro.
Tot recent, CNVM l-a obligat pe Chelu sa faca oferte de preluare pentru depasirea pragurilor la alte trei companii listate: Spit Bucovina SA - producator de piese auto, Transtec Tecuci - transporturi si Minexfor Deva - industria extractiva.
Pe urmatoarele locuri se situeaza Dobrogea (9%), Banat (6%), Oltenia (5%), Crisana (4%), Bucovina (3%) si Maramures cu 2%.
Dar chiar si asa, partea de nord a tării (Moldova, Bucovina, Maramuresul) va rămane netranzitată
Handbalistul nu stie daca va redebuta cu Bucovina Suceava sau isi va amana revenirea pe teren. "Ma bucur ca am castigat la Calarasi.
RPG Security asigura paza si protectia Campionatului National de Motociclism Viteza Editia 2015 fiind, de asemenea, partener al evenimentului, alaturi de Pirelli si Bucovina.
Iti prezentam mai jos o reteta cu origini in Bucovina. Cantitatile sunt pentru doua-trei tavi. Depinde cat de mari ii faci si cum cresc.
Targul de la Sala Dalles este deschis pana pe 24 decembrie inclusive, orele 15.00. De sarbatori, Manuela si Eduard Golescu vor merge in Bucovina, la parintii sotului.
Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine si L.O.S.T.
google-analytics.com