Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles, din Capitala. La standul ei, amenajat la parter, puteti gasi si achizitiona CD-urile sale, "Te port in mine" si "Luminile iubirii", pe care le da autografe oamenilor. De asemenea, Manuela raspunde si la intrebarile pe care i le adreseaza cei care vin aici.
"Tinuta pe care o port azi este semnata de creatoarea Gina Bilous, care imbina stilul modern cu cel traditional. Anul acesta am implinit 15 ani de la infiintarea Fundatiei Golescu. In 2012 - 2013 toate evenimentele vor fi dedicate acestei sarbatori, prilej cu care am incheiat un parteneriat cu Asociatia Muntele Athos - Schitul Prodromu condus de Mircea Vescan. Ei vor sustine aparitia urmatorului CD, despre Parintele Teofil", ne-a spus Manuela Golescu.
La standul sau puteti asculta poeme recitate de Manuela pe muzica, de pe CD-urile sale, "Te port in mine: si "Luminile iubirii".
De asemenea, puteti achizitiona si sculpturi in lemn deosebite semnate de Andrei Burtea. Acesta a descoperit dragostea pentru sculptura de la bunicul sau, Costea Burtea, care era sculptor, si de la tatal sau, care era pictor. Sculpturile expuse la Sala Dalles sunt la preturi extrem de atractive.
Manuela nu este singura la stand, ci a venit impreuna cu sotul ei, Eduard Golescu, absolvent al Facultatii de Teologie.
"Ne autofinantam proiectele! Fundatia are nevoie de oameni si de parteneri care sa sustina arta sacra romaneasca. Ii multumim lui Razvan Bucuroiu, director general al revistelor Lumea credintei si Lumea monahilor, care este si director la TVR 3", mai spune Manuela Golescu. Sotul sau, Eduard Golescu, scrie reportaje inedite de calatorii, in revistele "Lumea credintei" si "Lumea monahilor", pe care cei doi le ofera gratuit celor care cumpara un CD semnat Manuela Golescu sau o sculptura in lemn de Andrei Burtea.
Targul de la Sala Dalles este deschis pana pe 24 decembrie inclusive, orele 15.00. De sarbatori, Manuela si Eduard Golescu vor merge in Bucovina, la parintii sotului.