Cautare

167 de rezultate pentru "bucovina" (3.47 secunde)
Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine si L.O.S.T.
Taine Bucovina HateSphere Lake Of Tears Hypocrisy In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
Taine Bucovina HateSphere Lake Of Tears Hypocrisy In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
fructe, magiun, sucuri si siropuri naturale din Somcuta Mare, dulceturi din Bucovina, zacusca si muraturi de la Tartasesti, paine de Brasov, cozonac de Botosani, placinte din Arad, prajituri de casa din Maramures, turta dulce din Covasna, baclava turceasca, miere si plante medicinale.
papusa imbracata in costum traditional bucovinean - la 100 RON si perechea (fata si baiat) in costum traditional bucovinean - la 50 RON. Tot la standul Stelei Lucaciu mai gasiti si esarfe si bundite cusute manual, din Bucovina - la 600 RON.
Special pentru aceasta campanie, artista a inregistrat piesa "Canta cucu-n Bucovina", alaturi de grupul Miniton si copiii ai vedetelor. Link piesa Youtube:
Este cazul Hotelului Razvan, situat pe Calea Calarasilor, la 10 minute de mers pe jos de kilometrul zero, care are in majoritate clienti fideli, printre acestia numarandu-se pesoane publice si foarte multi artisti. Trupe ca Moonspell, Lake of Tears, Hypocrisy, HateSphere, Chaostar, Celelalte Cuvinte, Taxi, Bucovina, etc.
Ciuleandra", Canta cucu-n Bucovina", Lasa-ma" si Ma ma he". Emotii mari inainte de concert! Desi a avut un scaun pentru a se sprijini, artista a fost activa pe scena, simtind fiecare vers al melodiilor pe care le canta cu darurire pentru publicul prezent.
"Calitatea lucrarilor noastre, faptul ca respecta canoanele bisericesti, au facut ca ele sa ajunga in manastirile din Bucovina, Bucuresti, in marile magazine din tara sau din Italia, Germania, Franta.
MAIN STAGE DAYS OF CONFUSION LUNA AMARA BUCOVINA IMPLANT PENTRU REFUZ SECOND STAGE FOR THE WICKED THE KRYPTONITE SPARKS DOMINATION DIAMONDS ARE FOREVER BREATHELAST Sambata, 19 septembrie:
Banatul, Crisana, Maramuresul, Satmarul, Transilvania, Basarabia si Bucovina. Dezideratul unirii nu putea fi indeplinit in timpul domniei lui Carol I, deoarece, in anul 1914, au avut loc doua evenimente importante:
Crestinii bat”matanii pentru a avea spor la bani In Bucovina, se obisnuieste ca fiecare gospodar, si in special tinerii, sa bata” cate o matanie pentru fiecare sfant sau, asa cum spune o alta traditie, sa implineasca chiar cate 40 de matanii pentru fiecare sfant, si aceasta pentru ca sa dobindeasca multi ani, sa fie sanatosi tot anul si, mai ales, pentru ca ei sa gaseasca bani ascunsi in pamint.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
Ultima oara m-am vazut cu Tavi Bud pe 21 octombrie 2016, in Bucovina, la spectacolele de la Ciocanesti si Gura Humorului, cand purta cu drag un tricou de la mine cu inscriptia Iobag la patron - iobag la stat.
Cuza are ocazia sa participe la Marea Adunare de la Blaj de la 3/15 Mai 1848, dupa care se retrage in Bucovina.
un colier vechi Hmong din argint masiv, cu o amuleta Spirit, la baza gatului, un serafim bisericesc din Muntenia, secolul al XIX-lea, degetare vechi din argint, pretul fiecarui degetar este 180 RON, livrare personala in Bucuresti, in tara, prin Fan Courier, in strainatate prin Posta Romana, o alama argintata, o icoana veche populara imparateasca din Bucovina, reprezentare a lui Iisus Hristos Pantocrator, un inel vechi din argint, traditie post-bizantin, un inel vechi Kanouri din argint, din vestul Africii, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, cu spatele turnat si gravat.
Ungaria se bucura de apreciere in Transilvania (40,8%), apoi in Dobrogea, Muntenia, Oltenia (32,9%), Banat, Crisana, Maramures (29,9%) si Bucovina, Moldova (16,3%).
In Bucovina, se obisnuia sa se construiasca, pentru zilele de Pasti, scrancioburi mici, pentru copii, in fiecare gospodarie, si un scranciob mare, pe toloaca satului, pentru tineri.
Temperaturile maxime vor pleca de la 29 in estul Transilvaniei si in Bucovina si vor ajunge la 35 de grade in vest, centru si sud.
legume si fructe de cea mai buna calitate, produse autentic romanesti din Ardeal, Maramures, Bucovina si Muntenia, realizate in serie mica, dupa retete din batrani, paine de casa din cartofi si secara, suc natural de mere, palinca de Maramures si tuica de Arges, branza si produse din carne din zonele Branului si Sibiului.
google-analytics.com