Cautare

1014 de rezultate pentru "botea gabriel" (7.07 secunde)
Elena Sava, nominalizata pentru Canada, Theodor Paleologu, pentru Danemarca si Islanda, Vasile Popovici, pentru Maroc, Gheorghe Tokay pentru Lituania si Letonia, Gabriel Gafita pentru Portugalia, precum si Gabriel Constantin Bartas, pentru Polonia, au primit aviz favorabil cererii de a fi reprezentantii oficiali ai Romaniei in tarile mentionate.
Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. ... Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Adrian Nastase, Gabriel Oprea si multi altii, politicienii care cautau si inca mai cauta solutii pentru noi toti.
La intalnire au participat si liderii Partidului National Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Gabriel Caciuloiu, presedintele Organizatiei Municipale a PNL si consilierul local municipal Valentin Serbanescu. ... Ba chiar ca 99% din populatia Romaniei e handicapata”, a afirmat Gabriel Caciuloiu.
Seful STS, Tudor Tanase, directorul SPP, Gabriel Naghi, si prim-adjunctul acestuia au fost avansati si trecuti in rezerva, prin decizia CSAT, ei urmand sa fie inlocuiti de catre Marcel Opris, Lucian Pahontu, respectiv Gabriel Cretu.
Altfel, decarul formatiei ALRO Slatina, Gabriel Precup, a fost declarat de FRF drept cel mai bun jucator din Liga a II-a, titlul urmand sa-l primeasca in cadrul unei festivitati care va avea loc pe 9 iunie, la Ticleni. ... Este important pentru mine", a declarat Gabriel Precup.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Octavian Petrovici, si secretarul executiv al organizatiei, Gabriel Ispas, considera ca excluderea lui Codrin ßtefanescu este nestatutara. "E un joc stupid al unor persoane care vor sa puna mana pe putere si care vin din zona Primariei Sectorului 5", a aratat Gabriel Ispas.
Gabriel Constantinescu a lucrat la Mall Promenada inainte de a participa la targurile anticarilor. L-am intalnit in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu obiecte vechi, precum:
Vineri, 11 ianuarie, la ora 19.00, pe scena Teatrului Principal (Sala Dalles), condus de de actorul Gabriel Fatu, se va juca piesa Casatorie in trei. ... Gabriel Fatu, Cosmin Vijeu, Calina Epuran, Florin Zamfirescu.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Dupa cum a mentionat jurnalistul si ufologul Gabriel Tudor, pe peretele vestic al naosului, in fresca ilustrand momentul primirii Tablelor Legii, de catre Moise, pe muntele Sinai, se vede un personaj care nu este mentionat in Biblie:
Gabora Laurentiu Gabriel: ... Gabora Laurentiu Gabriel: Si pt mine don pedro, duceti-va cati mai multi acolo, sa i aratam lu jegos ca suntem si noi activi.
Primul caz este al doamnei Crina C., pe care o cunosc bine si cazul careia a fost examinat si publicat prima oara de Gabriel Tudor. ... Gabriel Tudor se intreba daca nu cumva cineva a umblat in zona sinusurilor ei, atingand niste nervi?
Gabriel Tudor reda povestea unui tanar din comuna Prundu, care, in 1948, impreuna cu doi prieteni, s-au intalnit intr-o noapte cu niste rotocoale ca de foc invartindu-se prin aer. ... Tot Gabriel Tudor a gasit un plai al ielelor si in satul Valea Popii (jud.
Liderul si viceliderul grupului deputatilor PNL, Crin Antonescu si Gabriel Sandu, au declarat ieri ca, in contextul demisiei in bloc a celor trei sefi ai Serviciilor secrete, este nevoie de reconciliere intre presedintele Traian Basescu si ministrul Apararii, liberalul Teodor Atanasiu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca va propune Comitetului Executiv National al formatiunii, care se va desfasura sambata, ca deputatul Gabriel Oprea sa il inlocuiasca pe George Maior la conducerea departamentului de aparare al partidului.
Mitrea candideaza pentru functia de secretar general De asemenea, si-au mai inregistrat candidaturile Miron Mitrea (pentru functia de secretar general), presedintele PSD Dolj, Ion Calin (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de sud-vest), presedintele PSD Brasov, Contantin Nita (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de centru), presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de vest), presedintele PSD Galati (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona sud-est) si presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, care nu a precizat daca opteaza pentru una dintre functiile de vicepresedinte regional sau una cu domeniu de activitate.
Vasile Dancu, Adriana Antipa (PSD Sector 1), Anne Juganaru, Liliana Naum si Gabriel Ispas (fost consilier al ex-premierului PSD Adrian Nastase) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Analiza politica si comunicare.
Solicitarea comisiei parlamentare de ancheta vine ca reactie la raspunsul negativ al consilierului de stat pe probleme cetatenesti din cadrul Presedintiei, Gabriel Piscociu, caruia comisia ii ceruse sa trimita registrul de intrare-iesire a documentelor trimise la Cotroceni.
In functia de presedinte al organizatiei municipale a fost reconfirmat Gabriel Iorga, acesta primind 226 voturi "pentru" din totalul celor 230 de voturi valabil exprimate.
La inceputul lui februarie, Mircea Dinescu, Radu Filipescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Oisteanu si Stelian Tanase - primul Comandor, ultimul Ofiter, iar ceilalti trei Cavaleri ai Ordinului National "Steaua Romaniei" au cerut Consiliului sa analizeze propunerea de a-i retrage aceasta decoratie lui Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com