Cautare

1014 de rezultate pentru "botea gabriel" (4.60 secunde)
Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat, scrie Mediafax.
Halle Berry si Gabriel Aubry Nici frumoasa Halle Berry nu a avut parte de fericire de durata alaturi de manechinul canadian Gabriel Aubry, tatal fetitei sale.
Gabriel Cotabita a participat recent, impreuna cu una dintre fiicele sale, Eliza, la conferinta de presa ce a anuntat aniversarea a 110 ani de Ambulanta Bucuresti.
Binecunoscutul medic psihiatru Gabriel Diaconu a postat azi, pe Facebook, un text elocvent privind adevarul profesiei de mnedic, referindu-se concret la profesorul dr Gheorghe Burnei. Textul scris de Gabriel Diaconu il puteti in continuar:
Gabriel MUTU, primarul Sectorului 6, Prof. ... Pentru Sectorul 6, poarta de intrare dinspre Vestul tarii in Bucuresti, ne propunem sustinerea acestor concursuri de proiecte, prin care vom da posibilitatea tinerilor, aflati la inceput de drum, sa se exprime creativ si sa aduca plusvaloare orasului, a declarat primarul Gabriel MUTU.
GABRIEL de 26 de ani, conducator auto, J. ... GABRIEL si J. ... GABRIEL, J. IONUT, S. CONSTANTIN, G. DORIN, C. DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N.
Gabriel de 26 de ani, L. ... Gabriel, la sfarsitul lunii iulie 2011, au savarsit mai multe infractiuni de furt din locuinta, intr-o localitate din Cipru, de unde au sustras aur si suma de 7.000 de euro. ... Gabriel si C.
Cei patru, dar si Gabriel Tudor si Florin Negoita au fost condamnati definitiv pe 18 noiembrie, la sase ani dupa ce au fost trimisi in judecata pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si fals material in inscrisuri oficiale.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa. Pe bani.
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor. ... Acestia si-au aranjat linistea in zona direct cu Gabriel Oprea, dandu-l la schimb pe Turea.
Gabriel Grecu apare pe site-ul ambasadei Romaniei in Rusia, ca secretar I la departamentul Politic. Gabriel Grecu, ar fi fost, potrivit serviciului rus de securitate citat de RIA Novosti, prins in timp ce incerca sa obtina informatii militare.
Reesalonarea de la stat poate fi mai scumpa decat un credit Gabriel Sincu, consultant fiscal in cadrul Mazars, a mentionat ca reesalonarea de la stat poate fi mai scumpa decat un credit, avand in vedere conditiile impuse.
In privinta activitatii la nivel judetean a partidului, Gabriel Caciuloiu deputat PNL a sustinut activitatea febrila.
si trezorierul Gabriel Mihali s-a raliat propunerii lui Fernea, fiind facute propuneri si pentru aceste functii pe linga cea de prim-vicepresedinte ramasa vacanta si pe linga cele 11 de vicepresedinti.
Potrivit lui Gabriel Ispas, fost consilier al premierului Adrian Nastase pe probleme de tineret, Victor Ponta a avut un singur tel, acela de a ajunge deputat. ... In plus, Ponta a organizat o campanie impotriva partidului pentru care ar trebui sa raspunda“, ne-a precizat Gabriel Ispas.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
google-analytics.com