Cautare

1014 de rezultate pentru "botea gabriel" (3.16 secunde)
8 Gabriel Valentin Comanescu 450 mil. ... 9 Gabriel Popoviciu 400 - 420 mil. 10 Gabriel Valentin Comanescu 550 - 600 mil.
Ministrii Elena Udrea si Gabriel Oprea, impreuna cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au participat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL. ... La randul sau, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ca in administratie nu se face politica.
Basescu si Roberta Anastase au beneficiat de bani de la ei Presedintele PSD a declarat pentru gandul ca, in calitatea sa de purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, nu stie de vreo finantare primita de la Gabriel Resources.
Va castiga lobby-ul "Verzilor" din Parlamentul European sau cel al canadienilor de la Gabriel Resources, care si-au atras de partea lor si politicienii de la Bucuresti, dovada lipsa suspecta de combat si "opozitia de fatada" practicata de multi dintre acestia.
El a precizat ca printre invitatii care si-au confirmat prezenta la Craiova se numara presedintele Senatului, Vasile Blaga, ministrul administratiei si internelor, Gabriel Berca, ministrul economiei, Lucian Nicolae Bode, ministrul agriculturii, Stelian Fuia, si reprezentantii a 14 ambasade de pe intreg globul.
Gabriel Nicolau, directorul Agentiei Poduri din cadrul Societatii de Constructii in Transporturi (SCT) SA Bucuresti. ... Gabriel Nicolau. ... A trebuit sa evacuam apa, iar asta ne-a intarziat", a declarat Gabriel Nicolau.
Gabriel Dima, Director de Vanzari la Domeniile Ostrov, prezent in cadrul Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologiei si Oncologilor 2013, de la Palatul Parlamentului, ne-a spus: ... Pana acum, au fost exportate produse din zona Horeca", ne-a spus Gabriel Dima.
(GABRIEL FOCSENEANU - manager proiect) Apartamentele au cele mai mici costuri cu intretinerea datorita pompelor geotermice - Proiectul LOFT green apartaments nu polueaza deoarece foloseste un sistem de incalzire si racire bazat pe pompe geotermice.
Gabriel Torje, cu 12 goluri, este golgheterul echipei actuale, urmat de Bogdan Stancu, 11 goluri. ... Gabriel Torje a debutat la nationala in preliminariile EURO 2012 contra Albaniei, pe 3 septembrie 2010, Stancu marcand primul sau gol pentru Romania in acel meci (1-1).
3654 posts - Gabriel: ... 191 posts - Gabriel R.: ... 46 posts E de remarcat Gabriel, care anul acesta implineste 5 ani in echipa si o gramada de articole la activ.
Principalul erou masculin al istoriei este Gabriel, care afla la 18 ani ca e de fapt conte de Montgomery. ... In primul volum, povestea lui Gabriel si a Dianei se intersecteaza cu cea a lui Henric al II-lea si a sotiei sale Catherine de Medici.
In fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Gabriel Feresteanu surprinde oamenii in diferite situatii, semnaland minusurile si plusurile societatii noastre.
Astazi putem afirma ca am intrat in linie dreapta cu proiectul de amenajare al acestui centru multicultural de nivel european, a spus primarul Gabriel Mutu.
Gabriel Cotabita a trecut pe langa moarte, dar si-a revenit spectaculos cand toti isi pierduse orice speranta.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Caricaturistul Mihai Gabriel Boboc expune lucrari cu un discurs social sau politic divers, o incursiune inedita, dar si amuzanta in universul cotidian. ... Discursul politic in caricatura de presa Mihai Gabriel Boboc s-a nascut pe 18 iunie 1969 si este absolvent al Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti.
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Targul acesta mi se pare ok", ne-a spus Cristian Gabriel Serban.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
Gabriel De la Torre, un om de stiinta de la Universitatea din Cadiz, Spania, crede ca omenirea nu ar putea face fata socului produs de o eventuala intalnire cu o civilizatie extraterestra:
google-analytics.com