Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (3.20 secunde)
Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
Baneasa in partea de nord cu prelungire spre vest in 1 Mai; Cotroceni cu prelungire spre vest mai estompata in Drumul Taberei si Tineretului ;
- Femeia gasita in padurea Baneasa a fost transportata la spitalul Elias, unde este asistata medical, a informat luni Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.
In acest moment, sistemul SIGUREC este prezent cu cate o statie in Carrefour Braila, Carrefour Brasov, Carrefour Buzau, Carrefour Drobeta, Carrefour Focsani, Carrefour Iasi Era, Carrefour Oradea Era, Carrefour Ploiesti, Carrefour Pitesti, Carrefour Sibiu, Carrefour Suceava, Carrefour Vitantis, Carrefour Baneasa, Carrefour Militari, Carrefour Colentina si Berceni.
Pipera), pentru a demara acest maraton simbolic pe un traseu de 5 km prin Padurea Baneasa. In mod traditional, aproximativ 1000 de participanti se implica cu ideile, energia si timpul lor pentru a strange fonduri pentru aceastaa cauza.
De Revelion Mall Baneasa este inchis. Potrivit unui anunt al companiei magazinele vor fi inchise. Cu toate acestea, poti insa sa te relaxezi la un film bun, in Grand Cinema & More imediat dupa Revelion, intre orele 15:30-23:45.
- Este foarte complicat ceea ce urmeaza sa va spun dar exista o posibilitate ca unele persoane sa nu se fi putut evacuat din interior desi primele echipaje de la detasamentul Baneasa, care au ajuns la fata locului, au procedat la verificarea interioara a spatiilor, a precizat reprezentantul ISU Bucuresti.
Pentru informatii suplimentare privind colectia TEX si articolele de puericultura disponibile in hipermarketurile Carrefour, va invitam sa consultati catalogul special al colectiei disponibil pe site-ul Carrefour, aici, https://carrefour.ro/cataloage/bucuresti/carrefour-baneasa/#710 si sa vizitati siteul TEX:
Pentru informatii suplimentare privind colectia TEX si articolele de puericultura disponibile in hipermarketurile Carrefour, va invitam sa consultati catalogul special al colectiei disponibil pe site-ul Carrefour, aici, https://carrefour.ro/cataloage/bucuresti/carrefour-baneasa/#710 si sa vizitati siteul TEX:
din locatiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Baneasa Shopping Center si Promenada, copiii au creat lucrari in tehnici mixte (desen, pictura, colaj).
lipsa centurii feroviare complete si functionale, care duce la blocaje in trafic, poluare si genereaza pierderi economice grave, lipsa unui aeroport in sudul Capitalei, nefinalizarea Canalului Dunare-Bucuresti, lipsa unui management integrat al transportului public (administrarea metroului este la Ministerul Transporturilor, desi in toate capitalele lumii metroul este transport local, gestionat de Autoritatea locala dar subventionat de stat), intarzierea extinderii Aeroportului international Bucuresti-Baneasa si a dezvoltarii unui HUB de transport marfuri in jurul acestuia, intarzierea construirii autostrazii Pitesti-Sibiu, precum si lipsa unui plan integrat de dezvoltare a clusterului de la Magurele asumat de toate autoritatile si de guvern, pe termen mediu si lung.
Maxima absoluta de la Bucuresti a fost de 39,6 grade Celsius, inregistrata in aceeasi zi, 9 septembrie 1946, la statia meteorologica Bucuresti-Filaret, in timp ce la statia meteorologica Bucuresti-Baneasa maxima absoluta a lunii s-a consemnat tot in septembrie 1946, in doua zile consecutive, 8 si 9 septembrie, si are valoarea de 38,6 grade Celsius.
- In Capitala, maxima absoluta lunara de precipitatii este de 143,3 l/mp si a fost inregistrata la Bucuresti - Filaret, in anul 1972, iar cantitatea maxima absoluta de ploi consemnata in doar 24 de ore s-a situat la 76,6 l/mp, in data de 2 octombrie 2005, la Bucuresti - Baneasa.
In zona sunt mai multe monumente istorice - Parcul Herastrau, Gara Baneasa, Muzeul Minovici, insa studiul de fezabilitate nu spune cum va fi afectata imaginea acestora.
- Presedintele Academiei de Stiinte Agricole, Valeriu Tabara, l-a turnat la presa pe ministrul Daea, cum ca ar fi intentionat sa ii rapeasca 30 de hectare din ce a mai ramas din ferma Baneasa a Academiei, cultivata cu maracini, printr-o Ordonanta despre care nici Dancila si nici Daea nu au auzit.
Alte trei pleaca din Gara Baneasa: - IRN 1992 plecare 04,07 si sosire 08,36. Vine de la Timisoara Nord - IRN 1944 plecare 04,46 si sosire 09,12.
in sprijinul unei asemenea ipoteze, pe care s-a axat de altfel ieri mass-media audio-vizuala, ar veni faptul ca, atit Mohamed Munaf cit si Omar Hayssam, asociati in mai multe afaceri, sint in prezent in vizorul PNA, fiind anchetati pentru fraudarea IPRS Baneasa si avind conturile blocate.
Miliardarul israelian Benyamin Steinmetz, dat in urmarire internationala dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul Padurea Baneasa, ar putea fi extradat la Bucuresti.
Este alerta cu bomba la cel mai mare centru comercial din nordul Capitalei, din Baneasa.
Sotia afaceristului gasit mort in padurea Baneasa a vorbit cu Politia si spune ca este total exclus ca sotul ei sa se fi sinucis.
google-analytics.com