Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (2.92 secunde)
Si in Romania a fost sarbatorita lansarea mondiala a animatiei, sambata, 18 martie, la cinematograful Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, Bucuresti.
In august 2009, m-am transferat in Baneasa Shopping Center si am fost sef de magazin. Important este sa-ti placa ceea ce faci si sa fii pasionat.
Galeria Galateca, Opera Nationala Romana, Centrul National al Dansului, Green Hours, Biblioteca Centrala Universitara Carol I, Institutul Cultural Roman din Bucuresti, Muzeul National al Literaturii Romane, CreArt, Teatrul Nottara, Teatrul Bulandra (salile Izvor si Gradina Icoanei) Uniunea Arhitectilor, Universitatea de Arhitectura si Urbanism, Universitatea Nationala de Arte, Scoala Ioanid, Centrul Comercial Baneasa, The Institute - Cafe, Teatrul Act, Uniunea Arhitectilor, Godot Café - Teatru, Gradinita Ioanid, Ceainariile Bernschutz.
Pentru informatii suplimentare privind colectia TEX disponibila in hipermarketurile Carrefour, va invitam sa consultati catalogul special al colectiei disponibil pe site-ul Carrefour, aici, https://carrefour.ro/cataloage/bucuresti/carrefour-baneasa/ Despre Carrefour Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Iar daca nu aveti drum pe la Bookfest ori prin Banesti, prietenii nostri de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va asteapta la o petrecere cu peripetii.
Ingerul razboinic si sa descopar povestea celei care a devenit Alita. Pelicula a fost prezentata intr-una din salile superbe ale cinematografului din Baneasa Shopping City.
Afacerea este o franciza deschisa in octombrie 2018 la Afi PAlace Cotroceni si urmeaza sa deschidem anul acesta si la Baneasa Shopping City, spune Ronen Haliva din Israel, pasionat de arta.
Pe numele Andreei nu erau decat doua proprietati, ambele achizitionate de "Zana Surprizelor" inainte de casatoria cu Stefan: un apartament in Baneasa si o casa de vacanta in Telega, judetul Prahova.
Dar nici Puiul terenului cumparat la Baneasa pe cand era Basescu primarul Capitalei nu zicea altceva. Pretindea ca Basescu i-a facut cinste cu whisky la el in birou, nu pe vreo banca din Cismigiu.
Zonele putin periculoase, conform ultimilor respondenti, sunt Primaverii - Floreasca - Herastrau - Aviatiei - Baneasa, in partea de nord cu prelungire spre vest in 1 Mai, Cotroceni cu prelungire spre vest mai estompata in Drumul Taberei si Tineretului - Titan in partea central-estica.
Accesoriile Carpisa le puteti gasi in Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, dar si online pe www.shoes.ro.
Targul este deschis pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00. Intrarea este libera! Urmatoarea lor participare va fi la targul Baby Boom Show de la Romaero Baneasa.
In aprilie, acestia vor fi prezenti cu un stand la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura din Baneasa. "De Sfantul Dumitru am fost la Sighisoara si am luat locul I pentru cel mai bun stand.
Printre ele se numara infiintarea Centrului de Sanatate Multifunctional din Baneasa, implementarea retelei de gaz la Mangalia, sprijinul pentru Spitalul de Urgenta din Constanta, dar si modernizarile de la unitatea sanitara din Chirnogeni.
Tombola "Concurs desene Carrefour", editia Paste 2014 s-a desfasurat in perioada 10 - 31 III 2014, inclusiv in hypermarketurile Carrefour Militari, Carrefour Baneasa.
La Baneasa i s-a inmanat cheia orasului. Si-a rostit juramantul in limba franceza: "Jur sa pazesc legile Romaniei, sa-i apar drepturile si integritatea teritoriala".
Astfel, in august 2000, Traian Basescu a cumparat un teren in Baneasa, de 3.700 mp, cu 1,4 miliarde de lei vechi.
• de la gara - 12-15 roni (depinde de aglomeratie) • de la Universitate, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Victoriei - 8-10 roni • de la Baneasa - 15-18 roni • dinspre Berceni (i.e.
google-analytics.com