Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (2.53 secunde)
Fostul component al trupei Mandinga a jucat rolul de MC la cea de-a doua editie "Expo Demo Metal", care se desfasoara zilele acestea la Romaero Baneasa.
Piata Romana, Str George Enescu nr. 30, in Baneasa Shopping City). Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts si Gala
30 si in Baneasa Shopping City - Cluj si Iasi: in Iulius Mall - Timisoara: Uman Shop - Brasov: Strada Muresenilor nr.
Mures, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru) - Magazinul Muzica (Senia) - Agentiile Perfect Tour - Str.
Altfel, in nicio alta cafenea din Bucuresti, cu exceptia Restaurantului Zexe sau unde am eu cafenea la Mall Baneasa, la etajul 1, in cadrul librariei Diverta, acolo gasiti orice cafea doriti, inclusiv Divin incepand de astazi.
Ne-am vazut si in luna septembrie, la un restuarant in Baneasa si mi-a zis sa ii dau 4.000 de euro pentru cumparaturi la Milano.
Sambata, Serban si Roxana au mers impreuna cu fiul lor la un film de desene animate, intr-un cunoscut mall din Baneasa.
Filmul Grimsby va avea avanpremiera marti, 1 martie, la ora 19.30, la Cinema Grand & More din Baneasa Shopping City.
Profita acum de reduceri de pana la 50% la colectia Hispanitas toamna iarna 2015-2016 in magazinul Hispanitas - Baneasa Shopping City, etaj 1 sau de pe www.hispanitas.ro.
Artistul Florin Chilian a participat recent la evenimentul organizat de Adina Buzatu la magazinul ei din Baneasa Shopping City. Imi plac la nebunie bretelele Albert Thurston aduse de Adina in magazinele Trends by Adina Buzatu!
Acestea se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, reteaua de magazine Say partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H, precum si in ziua concertului, la intrare.
Prima parte mi s-a parut mai savuroasa decat prima, dar si a doua a fost ok, avand in vedere ca am vizionat-o din fotoliul confortabil din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
Pelicula va avea vizionarea cu presa joi, 14 aprilie, la ora 19.30, la Cinema Grand & More din Baneasa Shopping City.
Actiunea animatiei 3D Un lup printre oi, care a avut avanpremiera aseara, la Cinema Grand and More din Baneasa Shopping City, ne duce intr-un taram magic indepartat, pe o pajiste linistita, o turma de oi duce un trai fara griji.
Astazi, la ora 19.30, va avea loc avanpremiera filmului Money Monster (Masina de bani) la Grand Cinema and More din Baneasa Shopping City.
Vino sa magazinul Hispanitas din Baneasa Shopping City sau intra pe site. Esti gata sa incerci si tu o piesa colorata cu accente snake print?
Jaful perfect 2, mult asteptata continuare a filmului care a uluit o lume intreaga, a beneficiat de o avanpremiera spectaculoasa ce a avut loc recent, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitatii.
Vara aceasta aduce cu ea si reduceri de -25% la toata colectia Hispanitas primavara-vara 2016 din magazinul Hispanitas din Baneasa Shopping City, etaj 1 si www.hispanitas.ro.
Recent, la Grand Cinema and More din Baneasa Shopping City, l-am intalnit la avanpremiera filmului War Dogs: tipii cu arme.
google-analytics.com