Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (7.13 secunde)
"Va mai fi o gara cu parcare, mall, cu tot ce trebuie la Colentina, una noua la Pipera, mai exact pe Soseaua Petricani, si va mai fi o gara si la Baneasa.
In zona, Carrefour va fi primul retailer generalist, o aproximativa concurenta facandu-i doar fratele din proiectul Baneasa. In Carrefour Chitila s-a pus in practica si un nou concept comercial care simplifica accesul si vizibilitatea in magazin.
Fac in Baneasa, unde sunt toate doamnele din inalta societate, cu tot cu doamna Basescu, dar calutii nu par sa fie interesati de politica, ceea ce e bine pentru ei.
Pe lista se afla circa 300 de blocuri din cartierele Pajura, Bucurestii Noi, Chitila, Calea Grivitei, Ion Mihalache, Aviatiei si Baneasa care se adauga celor 330 de blocuri izolate pana in prezent.
Sigur, in aceasta logica nu incape niciun cuvant despre legile pe care atletii democratiei si ai deontologiei din Baneasa sunt acuzati ca le-ar fi incalcat.
Sigur, in aceasta logica nu incape niciun cuvant despre legile pe care atletii democratiei si ai deontologiei din Baneasa sunt acuzati ca le-ar fi incalcat.
1E in sediul din Baneasa, situat pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti nr. 53A. Din acest punct se deruleaza acum vanzarile de motociclete noi si rulate, piese, accesorii, echipamente si operatiunile de service.
Si tot la capitolul recorduri inregistrate (conform raportarilor la Auditul targurilor imobiliare realizat de catre ABI si PR Studio), tiMOn octombrie 2012 prezinta 300 de oferte exclusive discountate din zona Domenii - Bucurestii Noi, 100 de oferte exclusive din zona Pta Alba Iulia - Unirii si 50 de oferte exclusive din zona Pipera - Baneasa - Aviatiei alaturi de exclusivitatile dezvoltatorilor tIMOn - aproximativ 1000 de oferte imobiliare unicat care nu se regasesc decat in cadrul tIMOn.
Siderca - 2 miliarde dolari Bancorex - 1 miliard dolari Vulcan - 20 milioane dolari Aro - 50 milioane dolari Loteria Romana - 1 miliard dolari Tractorul Brasov - 300 milioane dolari Uzina Republica - 200 milioane dolari Moldomin - 2 miliarde dolari Electroputere - 2 miliarde dolari IPRS Baneasa - 67 milioane dolari Serele Codlea - 10 milioane dolari Hotelurile de pe litoral - 145 milioane dolari SIDEX Galati - 3 miliarde dolari UCM Resita - 270 milioane dolari Societatea Nationala Tutunul Romanesc - 402 milioane dolari ICA - 77 milioane dolari Uztel Ploiesti - 133 milioane de dolari SNIIA - 189 milioane de dolari Institutele de cercetare - 108 milioane de dolari Fabricile de zahar - 29 miliarde de dolari Alimentara - 16 miliarde de dolari Padurile retrocedate - 6,3 miliarde dolari Microsoft - 120 de milioane de dolari EADS - 125 de milioane de dolari Siveco - 88 de milioane de dolari Institutul Cantacuzino - 28 milioane de euro Loteria 2 - 80 milioane de dolari Schi in Romania - 39 milioane de dolari Cinematografe - 11 milioane de de dolari Combinatele Mechel - 5 miliarde de dolari Valea Jiului - 1 miliard de dolari Conserva romaneasca - 300 de milioane de dolari Centre turistice pentru nimeni - 50 milioane de dolari Bancomantul” ANRP - 95 milioane de dolari Programele cu dizabilitati - 20 milioane de dolari Industria textilelor - 8 miliarde de dolari Avioane Craiova - 1 miliard de dolari TBC - 6 milioane de dolari Sanatate pe card - 330 de milioane de dolari Vagoane CFR - 23 de miliarde de dolari Afacerile lui Sebastian Ghita - 28 de milioane de dolari Dosarul Lukoil - 2 miliarde de dolari CEO - 685 de milioane de dolari CEH - 480 de milioane de dolari Active Bancorex - 22 de milioane de dolari Afacerea Radioterapia - 33 milioane de dolari Vaca nebuna, taiata si mancata - 650 milioane de dolari Fabrica aurului din cenusa - 4 milioane de dolari Rompetrol - 690 milioane de dolari
Cel de al doilea nou magazin constantean este amplasat in localitatea Baneasa pe str. Trandafirilor nr. 102, si s-a deschis in format Loco, avand o suprafata totala de 432 mp si o sala de vanzari de 237 mp.
IKEA Baneasa a inregistrat in perioada septembrie 2015 - august 2016 vanzari de peste 510 milioane de lei, ceea ce inseamna o crestere de peste 20% fata de perioada precedenta.
Plusurile asteapta sa fie luate acasa de catre iubitorii de natura, din hipermarketurile Carrefour din Bucuresti - Carrefour Baneasa, Carrefour Orhideea si Carrefour Colosseum, pana pe 31 decembrie 2017.
Alexandru Draghici de la Residenz Cartierul German a participat cu un stand in cadrul targului Imobiliarum organizat recent la Baneasa Shopping City.
Evenimentul s-a desfasurat in magazinul Samsonite din Baneasa Shopping City, iar vedetele, jurnalistii si bloggerii au fost primii care au pasit cu dreptul intr-o noua aventura marca Samsonite.
Acesta prevede constructia a 6 statii, intre zona 1 Mai si complexul comercial Baneasa, acolo unde urmeaza sa fie amplasata statia Tokyo.
Simbolul competitiei Europa League a fost prima data expus in Piata George Enescu,apoi in Baneasa Shopping Center si Piata Universitatii,dar drumul trofeului nu se opreste aici.Incepand de joi va fi expusa in Centrul Vechi (Lipscani) (20-22 aprilie),apoi in Caminele Politehnicii (23-26 aprilie),Arena Nationala (27-29 aprilie),Primaria Capitalei (30 aprilie -1 mai),Sediul SEAT (2-3 mai),Parc Unirii (4-6 mai),COSR (7 mai).
Se vede treaba ca la fel se intampla si cu avioanele, pentru ca aeronava Britten Norman BN-2A-27 Islander a fost fabricata pe 13 ianuarie 1977, la Baneasa.
Primul si singurul cumparator prezent la magazinul din Baneasa Shopping Center nu a fost un roman, ci o fata din Olanda care locuieste in Romania.
Sau o plimbare cu bicicleta prin padurea Baneasa: ArcGIS Online este un sistem Cloud de creare si partajarea harti si aplicatii cu continut geografic.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
google-analytics.com