Cautare

5865 de rezultate pentru "banca romaneasca" (2.89 secunde)
Cu alte cuvinte, daca banca va cheama sa va modifice contractul de credit pe OUG nr. ... La imprumuturile cu dobanda fixa, comisionul perceput de banca atunci cand rambursezi creditul in avans nu are cum sa fie mai mare de 1% din valoare.
Daca ei scad, atunci trebuie ca banca sa scada si ratele.
In lipsa unor ipoteci indestulatoare, banca va lua noi masuri, cea mai drastica putand fi introducerea unei cereri de insolventa. ... In acest context, banca va face toate demersurile pentru a-si recupera sumele imprumutate.
Persoanele care ajung in imposibilitatea de a-si plati ratele isi pot pierde locuinta (procesul dureaza cateva luni, iar in acest timp clientul este somat de banca).
Urmatoarele vizate au fost celelalte sase orase - Calafat (BCR, BRD, CEC, Raiffeisen), Bailesti (BCR, CEC), Filiasi (Bancpost, BCR, CEC), Segarcea (Bancpost, BRD, CEC), Bechet (BRD, CEC), Dabuleni (BRD, CEC), fiecare banca avand propriile motive pentru care a decis sa se orienteze catre un oras sau altul.
La inceputul lunii martie a anului trecut, Banca Nationala a Romaniei a hotarit sa elimine obligativitatea avansului pentru creditele acordate persoanelor fizice, care se situa la 25% din suma imprumutata in cazul celor ipotecare si la 30% pentru creditele de consum, precum si valoarea maxima a gradului de indatorare a persoanelor fizice.
Este, de fapt, un impozit pe venit, aplicat la dobânda pe care trebuie sa o plateasca banca pentru banii tinuti în conturile ei.
Este, de fapt, un impozit pe venit, aplicat la dobânda pe care trebuie sa o plateasca banca pentru banii tinuti în conturile ei.
Cinci banci, si anume BCR, Raiffeisen, Bancpost, Finansbank si Banca Romaneasca, au anuntat ca ofera celor care vin sa-si depuna banii la ele dobanzi fixe de pana la 8% pe an pe perioade care ajung chiar si la doi ani, anunta portalul Ghiseul Bancar.
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), care reuneste reprezentantii primarilor de municipii, vrea sa infiinteze o banca a autoritatilor publice locale. La reuniunea Comitetului Director al AMR de la Sibiu, presedintele asociatiei, Adriean Videanu, a declarat ca "se asteapta la o opozitie a sistemului bancar" fata de viitoarea banca.
In functie de banca emitenta, titularul cardului are parte de diferite facilitati. ... Astfel, operatiunile se efectueaza in acest caz din disponibilitatile titularului, pe cand in cazul unui card de credit operatiunile se efectueaza in limita plafonului de credit acordat titularului de banca emitenta a cardului.
Atunci cA¢nd conducerea bancii a descoperit amploarea pierderilor, a informat Banca Angliei ca Barings era falimentara. ... Banca a fost redenumita ING Barings, insa ING a renuntat apoi la Barings, in logo ramA¢nA¢nd doar ING.
Daca firma la care lucreaza sotul sau sotia are credite neplatite la timp, atunci persoana care vrea sa faca un împrumut este refuzata de banca.
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) si-a lansat ieri, în mod oficial, operatiunile de economisire-creditare.
Ancheta a fost lansata dupa ce Fiscul italian a descoperit doua tranzactii suspecte intre Banca Vaticanului si doua banci italiene diferite. De asemenea, procurorii au confiscat 23 de milioane de euro pe care Banca Vaticanului a incercat sa ii transfere de la mica banca italiana Credito Artigianato.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Incepand cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat functia de director general al Banca Italo Romena, unul dintre jucatorii mici de pe piata bancara din Romania. ... Acesta din urma va ocupa o pozitie importanta in cadrul Grupului Veneto Banca, se arata intr-un comunicat de presa.
Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
google-analytics.com