Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (7.14 secunde)
Deputatul PNL de Galati Emil Strunga sustine ca se greseste atunci cind se spune ca povestea legata de biletelul scris de premierul Tariceanu presedintelui Traian Basescu nu trage tot partidul pe care-l reprezinta in penibil, ci doar pe presedintele liberalilor si pe seful statului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca specialistii juridici ai partidului au finalizat forma juridica a sesizarii ce va fi trimisa Curtii Constitutionale in vederea suspendarii presedintelui, in sesizare fiind retinute 30 de capete de acuzare.
Colette Avital s-a nascut in Romania, la 1 mai 1940, si a plecat in Israel, impreuna cu parintii, la varsta de zece ani.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
A trecut Pastele si razboiul mediatic dintre Traian Basescu si Opozitia condusa de PSD a reinceput. Diverse surse, anonime sau nu, lanseaza informatii senzationale referitoare la modul in care se comporta partidele importante de pe scena politica nationala.
PSD nu renunta la demersul de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu si nu va face echipa cu PD, partid care a trecut in barca Opozitiei.
Liberalul Crin Antonescu a tinut sa redefineasca raporturile dintre electorat si presedintele care ameninta cu intoarcerea la votul populatiei: Basescu este presedintele ales cu cel mai mic numar de voturi dintre toti presedintii de dupa 1990 ai Romaniei.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Mai sunt putine zile de campanie inainte de referendumul din data de 19 mai, iar Partidul National Liberal a avut deja intalniri cu proprii membri pentru a le trasa "linia directoare".
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Magistratii Tribunalului Constanta au finalizat cercetarea judecatoreasca a tulceanului prins in flagrant, in timpul unei tentative de jaf armat. La ultimul termen desfasurat ieri la instanta constanteana, avocatul tulceanului a cerut judecatorilor condamnarea clientului sau la o pedeapsa cu suspendare.
Calin Popescu Tariceanu a fost ales ieri, la Neptun, drept candidatul PNL pentru functia de prim ministru in viitorul guvern, 108 membri ai Delegatiei Permanente votand pentru continuarea mandatului, in timp ce 4 liberali au votat impotriva.
PSD anunta ca duminica, la Biserica Ortodoxa din cartierul Mehala din timisoara, deputatul Petru Andea va prezenta in fata enoriasilor activitatea Grupului Ecumenic de Rugaciune din cadrul Camerei Deputatilor, el fiind presedintele acestui organism.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, Valeriu Turcan, a anuntat, miercuri, ca afirmatiile lui Claudiu Saftoiu privind interceptarile ilegale ale telefoanelor sunt "iresponsabile", si ca seful statului considera ca Parchetul General ar trebui sa se autosesizeze, daca nu, o va face el.
In a treia zi a Forumului, Ion Iliescu a participat la panelul: 'Migratie si Securitate', prezidat de Jaques Barrot, Vice-Presedinte al Comisiei Europene.
Autoritatea Navala Romana si Politia Transporturi Navale, membre in Asociatia Europeana a Politiilor si Autoritatilor Navale - AQUAPOL, au desfasurat, in baza unui plan de actiune, o ampla actiune comuna de verificare a documentelor ambarcatiunilor de agrement si a certificatelor conducatorilor acestora.
Carutele - pericol public In orice alta tara europeana apar doar in muzee, ca exponate de Ev Mediu. La noi insa, le intalnesti la orice pas.
Dupa un foarte lung discurs in Parlament pe tema realizarilor sale din ultimii 5 ani, Traian Basescu a revenit asupra analizei mandatului sau si si-a recunoscut si greselile - 3 la numar.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a remis o scrisoare deschisa sefului Statului, Traian Basescu referitoare la schimbarea din functie a ministrului de Interne.
google-analytics.com