Cautare

155 de rezultate pentru "arestati" (8.07 secunde)
La 31 ianuarie, un cotidian din Bucuresti dezvaluia ca doi muncitori romani fusesera arestati de fortele americane in Irak, sub acuzatia de spionaj.
Am avut o campanie violenta in care oamenii au fost arestati, batuti, maltratati, doar pentru ca am vorbit despre privatizari de lacuri, de parcuri, despre borduri, asfaltari.
Doi neonazisti au fost arestati în Statele Unite pentru ca au facut amenintari cu moartea la adresa lui Barack Obama, în cadrul unui complot rasist, ceea ce a intensificat temerile de un atentat împotriva senatorului de culoare.Dar expertii au avertizat, de asemenea, ca o tentativa de asasinare a unui presedinte privit cu atâta optimism în mare parte din lume ar putea sa îi tenteze si pe islamistii radicali.
Geoana a precizat ca trei dintre militantii de campanie ai candidatului PSD pentru Parlamentul Romaniei reprezentand Republica Moldova, ambasadorul Tudor Pantaru - respectiv Igor Cupec, Teodor Papuc si Eugen Enachi, doi fiind si cetateni romani - au fost arestati marti la Chisnau si pusi sub invinuire, urmand a fi trimisi joi in judecata pentru fapte penale.
Pe de alta parte, in 2008, DNA Constanta a dispus o singura solutie de scoatere de sub urmarire penala privind trei inculpati arestati preventiv.
Politia a inconjurat resedinta lui Nawaz Sharif din Lahore si a organizat o serie de raiduri in care au fost arestati aproximativ 200 de activisti ai opozitiei.
Acesta a mai spus ca "sponsorii cei mai bogati" ai tulburarilor au parasit tara si ca au fost arestati 118 organizatori ai violentelor.
Liderul comunist sustine ca instigatorii au fost arestati si pusi sub acuzare pentru jaf, pentru ca au furat casele de bani din institutiile vandalizate.
Viorel Badea, reprezentant al romanilor din diaspora, considera, potrivit unui comunicat de presa, ca simpla renumarare a voturilor din Republica Moldova nu poate schimba situatia din aceasta tara si a afirmat ca va cere, in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), o ancheta internationala referitoare la abuzurile autoritatilor de la Chisinau, unde un tanar a murit, iar peste 160 de participanti la protestele de saptamana trecuta au fost arestati.
"Peste trei sute de tineri au fost arestati fara nici o explicatie. Dreptul la libera circulatie a fost ingradit prin reintroducerea vizelor de catre autoritatile de la Chisinau .
Disperata ca sotul, doi puradei si un nepot au fost arestati luna trecuta in Bucuresti pentru santaj, inselaciune si infractiuni cu violenta, Sidonia a apelat la Prodan, dupa ce l-a vazut la televizor agitandu-se inflacarat prin fata portilor lui Gigi Becali, in momentele de restriste ale latifundiarului din Pipera.
Ce poate face insa Voronin este sa dea raspunsuri in legatura cu jurnalistii, inclusiv jurnalistii romani arestati, in legatura cu cei trei tineri care au murit in arestul politiei", a explicat ministrul roman de extrene Cristian Diaconescu.
Impreuna cu fiul ei, Leontin Iuhas, a raspandit 160 de manifeste de solidaritate cu muncitorii din Brasov rasculati la 15 noiembrie 1987, ambii fiind arestati pentru 5 saptamani (noiembrie-decembrie 1987).
De fapt, cred ca sunt cel mai tanar dintre detinutii politici in aceasta sala, sunt ultimul dintre arestati, sa speram ca eu voi incheia aceasta lista si sa speram ca impreuna si cu dumneavoastra se vor termina arestarile pe criterii politice in Romania", a spus Diaconescu.
Din cand in cand sunt arestati, perchezitionati, li se confisca documentele si computerele. Pedeapsa cu moartea este inca aplicata de plutoanele de executie, iar autoritatile belaruse spun ca societatea lor nu e pregatita sa renunte la aceasta "traditie".
Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Alexandru Stoian au fost arestati preventiv, pe 10 septembrie, pentru 29 de zile, prin decizia Tribunalului Bucuresti, in dosarul fugii lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor.
In cursul saptamanii trecute, au avut loc o serie de descinderi in vami, printre care si Stamora Moravita, in cursul carora au fost arestati zeci de politisti de frontiera si vamesi.
• Ziarul "Romania libera" ridica intr-un articol o problema de principiu: Costuri imense pentru intretinerea vamesilor arestati preventiv. Morala e evidenta.
• In forma actuala in vigoare, articolul 72 din Constitutie stipuleaza ca parlamentarii "nu pot fi perchezitionati, retinuti, sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor".
Parlamentarii vor fi perchezitionati, retinuti, arestati sau trimisi in judecata fara a mai fi nevoie de acordul camerei din care fac parte.
google-analytics.com