Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM.
Emisiunea se numeste Realitatea Romaneasca si este difuzata, de luni pana vineri, pe tronsonul 13:00-14:00, informeaza Gabriel Ionita, directorul postului Realitatea FM, pentru paginademedia.ro.
La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea. Profesionista Anca Florea, care este un nume in presa romaneasca, devenise incomoda prin spiritul ei critic, obiectiv.
Am ascultat la radioul din masina talk-show-ul din 10 martie 2011, cand Anca Florea a invitat o doamna competenta in domeniul depresiei (medic primar psihiatru in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Al. Obregia din Bucuresti, dr. in psihiatrie). Am aflat, printre altele, ca Anca Florea (jurnalista si medic stomatolog) a avut-o profesoara pe doamna respectiva la facultatea de stomatologie. Anca Florea era mai in varsta decat profesoara, semn ca studenta nu a facut anumite lucruri la timp. Am retinut si povestea "maselei vorbitoare", tratata de stomatolog cu clestele, desi pacientul ar fi avut nevoie de psihiatru. Imi place si titlul talk-show-ului, "Realitatea Romaneasca", mai ales ca am scris in paginile ziarului cu acelasi nume timp de cativa ani. Un talk-show de urmarit, facut cu profesionalism.