Cautare

79 de rezultate pentru "alinia" (3.12 secunde)
Intrucat stimuleaza unirea intre energia fizica si energia mentala, fluorina, dupa culori, va fi folosita in chakrele corespunzatoare pentru a alinia componentele mentale cu activitatea fizica.
Sa avem in vedere, in efortul nostru de a ne alinia la normele europene, nu doar aspectele economice, ci si pe cele care tin de cultura si conservarea identitatii nationale.
Altminteri ne vom induiosa la fiecare sfarsit de an de soarta trista si nemiloasa a unora dintre semenii nostri, carora prinosul nostru nu le poate alinia cu adevarat durerea si frustrarile.
Astfel, prin introducerea acestui card ne vom alinia in sfarsit directivei europene care ne vorbeste despre dreptul fiecaruia dintre noi de a ne alege doctorul.
Mai degraba, ar trebui luate masuri clare, inspirandu-ne din organizarea bibliotecilor din Uniunea Europeana, pentru a ne alinia la standardele educationale de excelenta in domeniu si pentru a reda acestor institutii de la noi din tara rolul pe care il merita si pe care trebuie, la urma urmei, sa il aiba in societate.
Azi, la showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, vom bea cafea si ceai organic si apa pura, alkalina, Kangen, vom asculta despre cum ne putem alinia si armoniza chackrele, cum ne putem curata aura si mai ales cum putem sa ne eliberam de bagajul negativ din trecut, de emotiile distructive si cauzatoare de boli.
Directivele europene clare si frecvente privind tema protejarii mediului inconjurator oglindesc importanta pe care Uniunea Europeana o acorda acestui subiect si este imperativ ca tara noastra, membra a marii familii europene, sa ia masurile impuse pentru a-si alinia legislatia si activitatile la normele precise privind protectia mediului.
Si nimeni nu vrea sa vada cine se va alinia in spatele Moscovei, in caz de conflict. Si abia atunci vor vedea americanii cati dusmani au printre cei care acum par a le fi prieteni.
Dorinta de a ne alinia din punct de vedere al relationarii cu clientii este insa subliniata cu nenumarate ocazii. Cu toate acestea, ea a pare a fi realizata mai mult la nivel declarativ si, in principiu, doar pe hartie.
Uniunea ar fi impartita in acest nucleu cu un pronuntat caracter federal si un grup de tari care, la un moment dat - nu se precizeaza cand - s-ar alinia cerintelor de competitivitate ale locomotivei economice.
Genul acesta de capital politic cu cit e mai mare, cu atit e mai volatil - dupa ce angajamentele si termenele in relatiile cu FMI si UE ne vor stringe de git, dupa ce scumpirile vor lovi necrutator in aprilie, iar PSD se va alinia sub un Ion Iliescu care isi va umple rinjetul cu un cutit intre dinti, s-ar putea ca zicerile "colorate” ale lui Basescu sa amuze din ce in ce mai putina lume”.
Tot prin rotunjiri vom pierde si noi toti bani pentru ca in mod sigur multi intreprinzatori isi vor alinia in favoarea lor preturile produselor la noua moneda.
Cele mai raspandite manifestari ale acestei credinte se refera la faptul ca legislatia si institutiile europene ar urma sa puna stavila automat coruptiei care domneste in Romania, ca salariile dambovitene se vor alinia la media europeana in paralel cu cresterea preturilor, iar agricultura si constructiile de autostrazi vor absorbi la fel de instantaneu fondurile europene alocate tarii noastre.
Universitatea Craiova mai are sanse matematice la titlu, dar patronul Mihai Rotaru simte ca nu este anul echipei sale, iar astrele nu se vor alinia asa cum si-ar dori intreaga suflare din Oltenia in acest final de campionat.
Parca se jucau soriceii cu pisica, asta pentru ca Stiinta, din cauza accidentarilor, nu a putut alinia cel mai bun unsprezece.
Si apropo de aceasta idee, ma deranjeaza extrem de tare toate modificarile impuse stilului nostru de trai, pentru a ne alinia la standarde.
Preturile au crescut constant, nu au asteptat aderarea la UE pentru a se alinia la media europeana (si chiar a o depasi, in multe cazuri).
Productivitatea scade, dar asta e deja treaba angajatorului cum isi stimuleaza sclavii, pentru a-i alinia in mod decent in randul angajatilor europeni, cu constiinta lucrului bine facut si mai putin urmaritori ai propriului interes.
Prevederile sunt incluse intr-un proiect ce va intra in dezbatere, la Senat si care va alinia legislatia nationala, la cea existenta deja in multe statele europene.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com