Cautare

79 de rezultate pentru "alinia" (3.70 secunde)
Cei doi mari distribuitori de gaze de pe piata locala, Distrigaz Sud, controlat de grupul Gaz de France, si E.ON Gaz Romania, au apreciat la finele anului trecut ca pretul gazelor pentru populatie ar trebui sa creasca in 2008, ca urmare a majorarii tarifelor gazelor din import si a angajamentelor Romaniei de a se alinia la preturile din blocul comunitar.
Chiar daca anumite banci si-au pastrat dobânzile constante, aproximativ la fel ca la sfârsitul lui 2007, în lunile urmatoare analistii anticipeaza ca dobânzile se vor alinia cerintelor BNR si conditiile de creditare vor fi si mai aspre.Sa luam exemplul câtorva banci.
Chiar daca anumite banci si-au pastrat dobânzile constante, aproximativ la fel ca la sfârsitul lui 2007, în lunile urmatoare analistii anticipeaza ca dobânzile se vor alinia cerintelor BNR si conditiile de creditare vor fi si mai aspre.Sa luam exemplul câtorva banci.
Minea a aratat ca, prin renuntarea la practica unui TVA foarte mare in industria alimentara, Romania s-ar alinia celorlalte tari din UE.
Ford Europa a anuntat ieri printr-un comunicat de presa ca ia masuri decisive pentru a alinia capacitatea de productie la necesitatile viitoare ale companiei in perioada de criza "din cauza declinului fara precedent al pietei auto europene si a continuarii perspectivei economice negative".
La miting vor participa 1.500 de autocare si autobuze, 600 de masini ale scolilor de soferi si 10.000 de taxiuri, care se vor alinia pe bulevardul Kiseleff de la Muzeul Antipa la Piata Presei Libere.
Pana la acea data, toate bancile trebuie sa fi incheiat aplicarea OUG 50, pentru ca se implinesc cele 90 de zile date de legiuitor institutiilor de credit sa modifice contractele clientilor pentru a scoate comisionul de rambursare anticipata (acolo unde este cazul) si pentru a alinia creditele cu dobanda variabila la indicii pietei EURIBOR/ROBOR/LIBOR.
"Atata timp cat bursa preturilor nu este in Romania, Romania se va alinia mai mult sau mai putin acelor preturi.
Bucurestiul va reanaliza in decembrie pozitia fata de exploatarea gazelor de sist Romania va analiza din nou, in decembrie, pozitia fata de exploatarea gazelor de sist si, ulterior, se va alinia eventualelor noi reglementari ale Uniunii Europene, a declarat vineri premierul Victor Ponta.
Romania, alaturi de celelalte state membre UE, se va alinia prevederilor Directivei Europene privind eficienta energetica in legislatia nationala pana la data de 5 iunie 2014.
Intrecerea de futsal va alinia la start 11 echipe din intreaga Oltenie, acestea avand in componenta jucatori legitimati si nelegitimati, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani.
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj.
La fel ca si saptamana trecuta, la meciul cu Girom Albota, pierdut in minutul 90, antrenorul gruparii craiovene, Viorel Sisoe, nu poate alinia "unsprezecele"
Competitia, organizata de AS Constructorul 2012, AJF Dolj si DJST Dolj, va avea loc la baza sportiva Constructorul din Lunca Jiului si va alinia la start patru formatii:
Din pacate, nu pot alinia nici cel mai bun unsprezece. Ii avem accidentati pe Bala, Alin Luta, Orban, Serban e nerefacut si trebuie sa-l fortam, Gae la fel, are probleme cu inghinalii, Relu Dita e suspendat, deci ce sa mai, nici nu stiu cu cine sa incep meciul.
"La ora amicalului cu Bistrita nu am putut alinia cea mai buna echipa, nu am putut conta pe cativa jucatori importanti:
Pe langa cei 40 de piloti romani, se vor mai alinia la start, peste 60 de piloti internationalei unii dintre cei mai valorosi sportivi din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia si Turcia.
- Am deja primul 11 conturat si, in functie si de antrenamentul oficial, in noaptea asta vom lua si decizia finala. Un antrenor trebuie sa prinda cea mai buna inspiratie pentru a alinia cea mai buna echipa, a conchis Iordanescu.
In ultima runda a sezonului regulat, Dunarea va juca la Medias cu Gaz Metan, o alta echipa ce se va alinia si ea la startul play-out-ului.
Pe 21 decembrie, Bucurestiul se va alinia marilor capitale europene in care a avut loc acest show extraordinar, cu o sonorizare de ultima generatie, animat de lumini si lasere, dar si de concursuri cu premii surpriza.
google-analytics.com