Cautare

783 de rezultate pentru "alarma ceas" (2.75 secunde)
- N-aveam ceas la mine; ... Rusu nu avea nici el ceas: - Cred ca am vazut obiectul nici 2 minute, cand a aparut plutonierul, ei au si zburat.
Din reflex ma uit la ceas. ... M-am uitat la ceas. Era 10.20 Am vazut cum prova navei noastre se infundase in valuri, iar pupa, cu elicea in aer.
Specialist in domeniul senzorilor medicali, romanul a inventat si introdus pe piata primul ceas capabil sa masoare pulsul sportivilor numai pe baza senzorilor optici.
"Intelegerea marsava, la ceas de seara" Si Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) s-a aratat neplacut surprinsa de atitudinea in dispretul legii a Guvernului de a amana cu o luna majorarea salariilor personalului didactic.
Din pacate, ne spune foarte multe despre un om care nu intelege nici macar in ultimul ceas sa fie responsabil", mai afirma liderul PSD.
Potrivit AP insa, sondajele de opinie releva ca popularitatea presedintelui a scazut in ultimele saptamani, "in parte din cauza modului in care este perceputa public Elena Udrea". Pana la urma, Elena Udrea nu este o bomba-sexy: este doar bomba cu ceas care il spulbera pe Basescu.
Vedeniile rele il strabatusera ceas de ceas si mare minune ca nu-i slabisera mintile. De n-ar fi ramas inca jupan suprem, soarta ii era pecetluita cu varsare de fiere intrandafirata.
Zi de zi, ceas de ceas, constat fara pic de placere ca realitatea ma confirma. Pentru ca nu sunt neam de grec si nici nu vreau sa ma apuc de predictii pe bani, m-am gandit ca, daca tot facem o noua Constitutie, e bine sa schimbam numele tarii.
Ceas de ceas, presa le descopera identitatea. Unii sunt incompatibili. Altii sunt impinsi de parinti sau de nasi. Toti au un numitor comun.
- Au trecut 12 ani de cand am votat, desi nu eram membru de partid, PSD, crezand ca un guvern al PSD va face bine Romaniei, si cred ca am votat bine in 2000 - In 2001 am primit propunerea de a ma alatura unui guvern care cred ca a facut bine Romaniei - Am fost presedintele organizatiei de tineret a PSD - In urma cu doi ani mi-ati incredintat un mandat extrem de greu - Vreau sa fiu liderul dvs care sa va spuna cum castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut - Pentru mine, o functie administrativa e mai putin importanta decat calitatea mea de membru al PSD - Sunt convins ca putem castiga impreuna, sunt convins ca o sa fie greu la guvernare, sunt convins ca putem reconstrui Romania - Vreau sa va multumesc ca ati dovedit inca o data ca sunteti un partid de oameni seriosi, responsabili - Cred si va multumesc ca decizia de azi de a sustine o persoana care nu e membru al PSD pentru functia de presedinte e decizia buna pentru Romania - Impreuna cu Crin, o sa incercam sa facem tot ce tine de noi sa va dovedim ca ati facut bine avand incredere in noi - Vreau, impreuna, sa sarbatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin divizari UPDATE ora 11:45 - Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca nu acorda prea mare importanta scrisorii transmise de catre presedintele Traian Basescu, aratand ca revizuirea Constitutiei nu poate fi tratata printr-o "scrisoare pierduta la ceas de seara" si ca seful statului a vrut sa deturneze atentia.
Tu care i-ai tradat ceas de ceas, i-ai umilit si furat, ii aperi pe romani? Tu care i-ai adus pe ultimul loc din Europa ca nivel de viata ii aperi pe romani?
Trebuie sa muncim zi de zi, ceas de ceas, sa fim alaturi de oameni, sa le spunem si sa le aratam faptele noastre, sa-i indemnam sa fie alaturi de noi in aceasta mare schimbare a Romaniei.
Trebuie sa muncim zi de zi, ceas de ceas, sa fim alaturi de oameni, sa le spunem si sa le aratam faptele noastre, pentru ca avem ce sa le aratam.
Scumpirile, o bomba cu ceas Producatorii din industria alimentara, industria constructiilor si cea chimica se vor confrunta cu grave probleme de suportabilitate a costurilor de productie, o data cu noile majorari ale tarifelor la utilitati, se arata intr-un comunicat al Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR).
Astfel, compania de carduri a anuntat recent lansarea primului ceas din Europa echipat cu tehnologia contactless, in parteneriat cu Garanti Bank din Turcia, anunta site-ul Ghiseul Bancar.
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... In momentul de fata, ceasornicarul mai are la reparat un ceas rusesc Slava si un Pierre Cardin - model nou.
Participand la conferinta de presa cu jurnalistii chinezi, acestia au remarcat pe mana Ramonei un frumos exemplar de ceas U-BOAT, batut cu diamante negre, care le-a starnit interesul.
La el a venit recent si unul dintre nepotii sai, cu un ceas de mana de la firma Auriol (ca sa-i schimbe geamul), dar si cu o pendula veche ruseasca.
Aniversarea este titlul celui mai nou lungmetraj ce poata semnatura lui Dan Chisu, de altfel cel mai frumos moment al anului in curs, dupa cum ne marturiseste chiar la ceas aniversar. ... Un gand la ceas aniversar:
Tot la standul sau mai gasiti si un ceas vechi (care a stat la o gara din Romania) si care costa acum 150 RON, un ceas de birou, tot vechi, din anii '50 - la 500 RON, o icoana veche - la 150 RON si lingurite din argint - la 70 RON bucata.
google-analytics.com