Cautare

783 de rezultate pentru "alarma ceas" (3.35 secunde)
Rica Raducanu a apelat la Catalin Vardianu pentru a-i repara ceasuri de mana si un ceas de perete Seiko, dar si alte marci japoneze. "Acum, repar un ceas vechi elvetian Vialux, un ceas Casio Edifice si un Atlantic din anii ‘80.
Un eveniment marca The Retro Shop ssi Ceas Boutique (B-dul Ion Mihalache nr. ... Cea mai sexy retro lady, dar si cel mai atragator domn vor fi premiati cu cate un ceas Lambretta, oferit de magazinul Ceas Boutique Bucuresti.
Am vazut la un domn deputat ceas de aur. Am vazut la un alt domn ceas nu-stiu-de-care ce trebuia sa se asorteze cu tinuta sport, un alt ceas pentru tinuta "de friptura" etc.
Poarta un ceas Cartier, dar niciodata nu apeleaza la prea multe accesorii. ... Ce ceas preferi? ... Port un ceas Cartier, pe care l-am primit cadou.
banalul ceas cu alarma. ... Un motiv pentru aceasta problema este ca toate telefoanele beneficiaza de functia de alarma, astfel ca ceasurile normale au disparut din dormitoare.
Dancu a declarat ieri ca discutiile din organizatia PSD Cluj constituie un serios semnal de alarma pentru conducerea partidului. "Dincolo de semnalul de alarma, faptul ca s-a pus problema demisiei in bloc a fost generat de o dezamagire cu privire la dezbaterile dintr-un partid.
De aici si aceste spargeri, care aduc prejudicii mult mai mari decat s-ar cheltui cu achizitionarea unor sisteme de alarma.
un serios semnal de alarma" Mita electorala impartita cu darnicie de PDL la Neamt este un serios semnal de alarma care arata ca puterea este in stare sa faca absolut orice pentru a deturna rezultatul alegerilor locale si parlamentare din 2012, afirma fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, pentru Inpolitics.
Nu e un semnal de alarma dat colegilor din politica, e un semnal de alarma dat oamenilor care, din pacate, cateodata sunt pasivi si asteapta ca altii sa se lupte pentru drepturile lor, un semnal de alarma pe care am simtit astazi ca trebuie sa-l dau in plenul Senatului", a precizat Dan Voiculescu, la Antena 3.
In complot cu baietii de la matinalul "Alarma ProFm, au transformat single-ul "2 Nebuni" in imnul emisiunii #1 de la ProFm. "Doi nebuni, doi nebuni/ Dau alarma zi de zi/Poate tu nu stiai/Sunt Gicu si Nicolai".
Cunoasteti care sunt primele semnale Problemele de memorie nu sunt primul semnal de alarma. ... Pierderea simtului mirosului poate fi, de asemenea, un semnal de alarma.
In declaratia politica a acestei saptamani doresc sa trag un semnal de alarma asupra modului in care Guvernul lui Dacian Ciolos a decis sa diminueze drastic veniturile bugetarilor din educatie.
Semne de alarma: ... Semn de alarma: ... Semne de alarma: dizartie (dificultati in vorbire) sau afazic (nu isi gaseste cuvintele). 4.
SEMNE DE ALARMA: ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Adriana Saftoiu a recunoscut ulterior ca la Cotroceni Elena Udrea a fost o bomba cu ceas in echipa lui Basescu:
Prima nemultumire este personala, si anume ca pe fetita mea, care in aprilie implineste doi ani, eu am vazut-o adunat zi de zi, ceas de ceas, trei luni.
In numele luptei de clasa care se ascute zi de zi si ceas de ceas, anii stalinismului romanesc au ramas in Istorie prin abuzuri greu de conceput nu numai din perspectiva democratica, dar chiar si din perspectiva comunista:
Acelasi pakistanez l-a cadorisit si pe liberalul de Iasi Grigore Craciunescu cu un ceas incastrat intr-un soclu de onix, in valoare de 70 euro.
Colectionarul Florin Georgescu a venit la targul de la MTR cu ceasuri, lonioane, ceasuri de la inceputul secolului XX, un ac de palarie, un ceas de mana Jacques Lehmans, ceasuri din secolul XIX, pafta, care costa 100 Ron, un mojar de bronz, si este reprezentativa pentru 1920, obiecte de bronz, obiecte de alama, un ceas rusesc la 250 Ron.
Gili Schechter si Hannan Sabat, din Israel au comentat intr-un articol o fotografie facuta de Catalina Borta, reprezentand o fresca din Biserica Manastirii din Sighisoara, aflata nu departe de Turnul cu Ceas.
google-analytics.com