Cautare

783 de rezultate pentru "alarma ceas" (3.28 secunde)
Au fost multi oameni cu scaun la cap si sub fund care au tras semnale de alarma: ... Poate acum, in ultimul ceas, unii dintre noi se vor destepta;
Au fost multi oameni cu scaun la cap si sub fund care au tras semnale de alarma: ... Poate acum, in ultimul ceas, unii dintre noi se vor destepta;
Faptul ca n-am reusit sa folosim integral multe dintre fondurile europene alocate ar trebui sa fie un semnal de alarma; ... Gazda a primit drept cadouri un Audi ultimul tip si un ceas Rolex.
Iubesc animalele la fel de mult acum, la citeva zile dupa ce doi catei m-au atacat la ceas de seara pe strada Saturn, pe cit ii iubeam cu ani in urma. ... Unei masini parcate pe jumatate pe trotuar, pe linga care tocmai treceam, i s-a declansat alarma.
Raportul "Comisiei Voiculescu", transmis prin difuzorul pesedist dogit Titus Corlatean, a durat aproximativ un ceas, in timp ce Avizul consultativ al Curtii Constitutionale a fost un model de prescurtare, prin cele patru minutele intonate fara convingere de un alt pesedist in voga - Florin Iordache.
O spun ca un semnal de alarma. ... O spun ca un semnal de alarma. Daca nu facem ceva cu restructurarea cheltuielilor bugetare nu vom avea reurse pentru nimic.
Astfel, concluzia zilei de ieri a fost ca, in ciuda semnalelor de alarma trase de cotidianul nostru, dar si de presa centrala, respectiv locala (cu mici si de inteles exceptii), nimic nu s-a schimbat:
Si totusi, nu ne doare gura sa tragem semnale de alarma, poate-poate le ia cineva in seama.
Dupa cum vezi, nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca in cel mai rau caz nu este decat un semnal de alarma, nicidecum un semn ca vei pati ceva.Pisica neagra nu este neaparat un semn rau, daca iti apare in vis.
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Am luat cuvantul astazi pentru a trage un semnal de alarma asupra modului in care este pregatita sau, mai bine spus, nu este pregatita Romania pentru preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene la inceputul anului 2019.
Semnal de alarma pentru creditele in valuta In afara de modificarea ratei dobanzii de referinta, Banca Nationala a Romaniei mai are o parghie prin care controleaza piata bancar-financiara.
Daca pe masina este instalat un sistem de alarma care nu s-a comercializat în România, schimba-l.
Inspectorii de la Protectia Consumatorilor trag un semnal de alarma pentru amatorii de a-si face anumite lucrari in casa.
Mai precis, detectoarele declanseaza alarma atunci cand se scurg 5% din cantitatea minima de gaze care poate provoca explozie. Unele aparate folosesc drept alarma atat semnal luminos, cat si semnal sonor.
Actiunea de astazi (ieri-n.r.) este un semnal de alarma. ... Utilajele au fost acoperite de bannere inscriptionate cu diverse lozinci, precum "Salvati Agricultura!" sau "Motorina fara taxe!".  Au cerut sprijin pentru înfiintarea culturilor de toamna Miscarea de ieri s-a vrut un semnal de alarma.
Semnal de alarma: ... "Este un semnal de alarma pentru economia Doljului. Exista totusi o diferenta de 11.000 de contracte de munca incetate.
A fost un semnal de alarma, si ultimul rezultat al Stelei care a batut pe Satu Mare este un semnal de alarma, deci este o echipa imprevizibila cu multi copii, tineri si daca ii lasam sa joace va fi destul de greu.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
De asemenea, specialistii trag un semnal de alarma in privinta exploatarii sexuale pe internet a copiilor si tinerilor, observand ca in ultimul timp mentalitatea in privinta cresterii si educarii sufera serioase transformari.
google-analytics.com