Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (3.63 secunde)
speram s-o faca suficient de rapid, astfel incit stranepotii nostri sa afle adevarul. ... Mai spune domnul Nastase ca cerinta de a se afla adevarul despre mineriade este o perdea de fum iscata de putere pentru a ascunde greutatile momentului, saracia in care ne aflam.
Asta e un caz extrem, insa de obicei cititorii pierduti s-au enervat din cu totul alte motive, ca adevarul e bun asa cum este, atita timp cit nu apare in ziare. ... Adevarul.
Probabil ca adevarul este, ca de obicei, pe undeva pe la mijloc.
Noi nu dispunem intotdeauna de instrumentele necesare pentru a palpa adevarul vietii atat de frecvent ascuns sub mormane de deseuri cotidiene. ... Si pentru ca instrumentul sau de lucru este adevarul, dimensiunea sa umana se pierde.
Ceea ce fac SUA si Israelul nu are nicio legatura cu adevarul sau cu dreptatea, are legatura cu puterea. Americanii si evreii o fac pentru ca isi permit, "au cu ce".
Pentru ca asa au fost educati, pentru ca parintii lor le-au spus ca adevarul si dreptatea ies intotdeauna la iveala, indiferent de multimea care se chinuie sa le ingroape. ... Ma tem insa ca virtejul in care au intrat nu le va permite sa vada Adevarul.
(Tot adevarul nu va putea fi cunoscut niciodata).
Ea ii slujeste omului drept calauza la indeplinirea legii si a tuturor randuielilor ce vizeaza binele, adevarul, dreptatea, libertatea sub toate aspectele etc.
Dreptatea si Adevarul au fost niste cuvinte numai bune de prescurtat intr-o sigla electorala si de pus intr-un chenar de juraminte mincinoase. Dreptatea si Adevarul s-au stins sub un potop de injuraturi si de acuze.
Auzim adesea ca unul sau altul a comandat un alt sondaj, in care lucrurile stau de-a-ndoaselea decat in cercetarile de opinie facute publice, sau ca exista sondaje tinute in sertar de teama sa nu se afle adevarul.
Ei au fost cei care de-a lungul anilor au impartit tara in prea bogati si prea saraci, ei au facut ca adevarul sa nu poata iesi la suprafata in toata golaciunea lui, ei au avut toate mecanismele puterii in maini, dar noi am fost cei care le-am dat puterea.
L-am admirat ca avut curajul sa scrie adevarul! ... Am vrut ca lumea sa cunoasca adevarul despre tatal meu, ca a fost primul nascut, e fratele mai mare al lui Mihai.
Adevarul informeaza:Filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu "Adevarul" a reconstituit filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk.
Irinel Columbeanu spune adevarul, dupa ce s-a spus ca exista tensiuni intre el si sotul Monicai Gabor! Fostul milionar de la Izvorani povesteste ce discutii a avut cu Mr Pink, dar vorbeste si despre venirea Monicai in Romania.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Adevarul, Wikipedia)
Catalin Scarlatescu da cartile pe fata si spune adevarul despre despartirea de Doina Teodoru. Iata ce s-a intamplat dupa intoarcerea din America Express!
Si daca tot a venit vorba de lege, sper sa putem aduce si in Constanta dreptatea si adevarul, nu in folosul nostru, ci in folosul cetatenilor”, a declarat Puiu Hasotti.
Adevarul este ca bucurestenii se arata in continuare ostili partidului de guvernamant iar rozele cele mai optimiste spera sa capete in jur de 20 la suta in capitala, astfel incat, dupa redistribuirea voturilor, sa ajunga la un scor final de 23-24 la suta.
Adevarul este ca omul a si perseverat in a ramane in acelasi partid: PNL. Cuminte, linistit, sa nu iasa in evidenta prea tare, sa nu deranjeze, ca sa nu fie deranjat.
Cu alte cuvinte, raspunsurile mele, indiferent de cat de incomode sunt intrebarile dumneavoastra, vor reflecta in intregime adevarul in ceea ce ma priveste.
google-analytics.com