Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (4.55 secunde)
Conform Barometrului INSCOP â€" Adevarul, clasamentul increderii in institutiile politice interne este condus de Presedintie cu 46,3% incredere multa si foarte multa (fata de 48,9% in iulie 2015), urmata de Primarie cu 36,3% incredere multa si foarte multa (35,4% in luna iulie 2015), se arata intr-un comunicat transmis marti Pe pozitia a treia se afla Curtea Constitutionala, care se bucura de aprecierea a 35,1% dintre romani (38,2% in iulie 2015).
Cei din miscarile DEZVALUIREA OZN, care continua sa reclame dezvaluirea unor secrete ale eventualelor colaborari intre guverne si nepamanteni, au nevoie - incheie Redfern - de un pumn solid in fata pentru a se trezi la realitate si a intelege ca aici nu este vorba doar despre incercarea de a obtine ca guvernul sa ne spuna adevarul.
DUMITRU TINU, ACTIONARUL MAJORITAR AL ZIARULUI ADEVARUL 1 ianuarie 2003- o veste a zguduit redactia Adevarul. Actionarul majoritar al ziarului a murit intr-un accident de masina.
Daca nu gandim schimbari, daca nu construim alternative, mai devreme sau mai tarziu o noua Primavara de la Praga se va confrunta cu intoleranta celor care cred ca detin adevarul, si nimeni nu trebuie sa le iasa din cuvant.
ADEVARUL DE CLARASI informeaza: ... adevarul.ro
Nimeni nu detine adevarul, nici tu, cel care ma certi ca nu vreau sa iert, nici tu,cel care ma-njuri pentru ca nu sunt de acord sa se casatoreasca homosexualii intre ei, pentru simplul fapt ca adevarul este relativ si pentru ca nu stii tu mai bine decat mine sau decat altul ce e bine si ce va fi corect peste alti 50 sau 100 de ani.
Andrada Popescu) Cei care cred ca adevarul e greu de spus si de suportat prefera sa minta cu nonsalanta. ... Uneori, ajunge sa regrete, dar nu are curajul de a spune adevarul, asa ca se complace in minciuna.
La munte vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, mai ales in zona inalta, a explicat pentru Adevarul meteorologul de serviciu din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
Care este adevarul cu privire la semnificatiile numarului 13? Este un numar feminin, deoarece calendarul lunar are 13 luni si in consecinta femeile au 13 menstre in fiecare an.
Adevarul: ... Adevarul e insuportabil. Vi-l puteti inchipui, de pilda, pe Ludovic Orban declarand, la prima conferinta de presa de dupa alegeri:
ADEVARUL: ... Unde se anunta canicula, cand loveste seceta si ce regiuni vor fi lovite de furtuni Adevarul informeaza ca luna lui Cuptor se anunta capricioasa in majoritatea regiunilor, cu canicula si furtuni violente.
Numarul acestora este cu 56% mai mare decat anul trecut, scrie Adevarul.ro.
Adevarul care nu convine este ascuns sub pres, opinia publica primeste doze de informatii - acele bucati dintr-un adevar care, prelucrat si servit in functie de interese, ofera imagini distorsionate. Adevarul absolut nu exista.
In ajunul turului doi, ajungem iarasi la adevarul expresiei de mai sus. ... Fiecare cu calea lui, cu lumina lui, cu adevarul lui si cu viata lui.
"Adevarul” a etichetat iesirea lui Basescu in editorialul semnat de Adrian Ursu, "Un presedinte complicat”:
Analizind cu mai mare atentie dedesubturile de-acum celebrului interviu din "Adevarul”, comentatorii politici apreciaza, dupa ce elementul surpriza s-a risipit, ca iesirea in presa a lui Traian Basescu nu a fost o gafa, asa cum multi s-au grabit sa o eticheteze.
Aparent justificat, dar ocolind total adevarul istoric despre teritoriile a€žfuratea€œ Ungariei, filmul promoveaza mai mult decat subliminal indemnul la neuitare.
Este legitima dorinta presei de a afla tot adevarul; ... In timpul crizei se cerea adevarul asupra mersului operatiilor fiindca se stia ca, daca acesta ar fi fost spus, actiunea de eliberare ar fi fost total compromisa.
Este legitima dorinta presei de a afla tot adevarul; ... In timpul crizei se cerea adevarul asupra mersului operatiilor fiindca se stia ca, daca acesta ar fi fost spus, actiunea de eliberare ar fi fost total compromisa.
speram s-o faca suficient de rapid, astfel incit stranepotii nostri sa afle adevarul. ... Mai spune domnul Nastase ca cerinta de a se afla adevarul despre mineriade este o perdea de fum iscata de putere pentru a ascunde greutatile momentului, saracia in care ne aflam.
google-analytics.com