Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (3.37 secunde)
Adevarul este ca posturile nationale de radio si televiziune au manipulat si mintit in folosul puterii - totul pe banii contribuabililor.
Totodata, avand in vedere ca ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, si ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Mihai Seitan, au exprimat puncte de vedere diametral opuse cu privire la reducerea pensiilor militare dupa recalcularea acestora in baza Legii privind sistemul unitar de pensii publice, i-am solicitat premierului Emil Boc sa-mi comunice care din cei doi ministri a exprimat adevarul, respectiv punctul de vedere al Guvernului.
Prin tacerea sa, Diaconescu a demonstrat ca nu are niciun interes ca adevarul sa iasa la iveala, in conditiile in care o mare parte din colegi l-au banuit ca si-ar fi inscenat singur toata tarasenia.
Adevarul este dat de Comisia Europeana, care arata foarte clar ca Romania cheltuie 13% din PIB pentru protectie sociala (locul 26 din 27 de tari membre), in timp ce media europeana este de 26%.
Pentru a deveni statiune oficial, si trebuie sa spun pana la capat adevarul, depinde si de ceea ce inseamna colaborarea intre cele doua localitati care gestioneaza patrimoniul de la Ranca:
Sa aiba viziunea pragmatica si eficienta a unor oameni care stiu pe ce lume traiesc", scria el in "Adevarul" pe 3 iunie.
Consilierul PSD Florin Paslaru chiar a afirmat, cu seriozitate, ca formatiunea pe care o reprezinta va lupta din rasputeri ca "adevarul sa triumfe".
daramarea idolilor", mi-a venit in minte adevarul butadei "ai grija ce solutii gasesti, pentru ca ele s-ar putea sa-ti creeze probleme si mai mari".
Cand insa subiectele astea incap in clontul unui Vadim sau Tokes, tot adevarul lor s-a prefacut in rahat. Cu siguranta subiectele cu potential de tambalau nu se termina acum si faptura mai are multe ore de vizionare in proiect.
“Atunci cand adevarul spus de cineva deranjeaza, cea mai simpla riposta este sa-i spui respectivului ca are tupeu. Ce se intampla daca realitatea Romaniei difera de imaginea pe care prim-ministrul o vede din spatele ferestrelor Palatului Victoria?
napocanews.ro: Despre legionarul Marian Munteanu - fara partinire si ranchiuna (Autor:
Probabil sunt doua motive, pe de o parte pentru ca suntem foarte directi si spunem mereu adevarul si pentru ca ne iubim pamantul natal si, in ciuda presiunilor la care suntem supusi de aproape o suta de ani, nu plecam, ramanem aici si avem o imagine a viitorului si pentru copiii si nepotii nostri pe aceste meleaguri.
Intr-o lume in care nimeni nu citeste nimic, dar toti protesteaza ca la meci, adevarul isi face cale cu mare greutate.
Adevarul este ca insusi Presedintele ceruse, cu multa vreme inainte demisia lui Victor Ponta, inducand populatiei vinovatia lui - vinovatie care nu a fost dovedita nici in cazul dosarului penal deschis de DNA avand calitatea de Premier si nici in cazul Colectiv.
Afirmatiile lui Patriciu au fost sustinute si de Phil Stephenson, director general adjunct la Rompetrol, care a declarat si el ca intalnirile si corespondenta purtata intre Talpes si Burt demonstreaza ca Ioan Talpes "voia sa distruga Rompetrol” si i-a invitat pe toti cei care vor sa afle adevarul "sa investigheze care sunt legaturile dintre Talpes si Akmaya, precum si cu alte companii”.
Seful statului a declarat, intr-un interviu publicat ieri in ziarul “Adevarul“, ca racolarile de parlamentari reprezinta o solutie incorecta si imorala politic.
"Mazare si Constantinescu ascund intotdeauna adevarul. Iar vinovati sunt si fostul prefect Gheorghe Martin si secretarul general al Prefecturii de la acea vreme, care nu au controlat avizul dat lucrarii.
Adevarul este ca nicaieri in lume nu s-a facut o numaratoare a unitatilor francizate, iar cand se realizeaza statisticile uneori se socotesc intreprinderile mici, alteori nu.
Adevarul este ca Basescu, in calitatea sa de locomotiva a Aliantei „D.A.”, nu admite independenta lui Tariceanu ci se asteapta sa fie ascultat orbeste de catre toti cei pe care i-a carat in siajul sau spre putere.
El a preluat pachetul majoritar de actiuni de la cotitianul Adevarul, unde a facut ample investitii in dezvoltarea acestei afaceri, anuntand si eventuala deschidere a unui post de televiziune.
google-analytics.com