Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (3.71 secunde)
Adevarul este ca UDMR a preferat sa nu-si bage capul in latul PSD atata vreme cat Traian Basescu declara ferm ca el nu admite formula coabitarii politice (cu un guvern PSD - n.r.), prin urmare premierul desemnat va fi Calin Popescu Tariceanu.
Daca ar fi spus in '90 adevarul, acum poate situatia ar fi fost mult mai simpla pentru ea. Privita ca o definitie a sinceritatii pe scena politica, prima minciuna a naruit-o.
Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul ", presedintele vorbeste de "solutia imorala " a cooptarii partidului umanist la guvernare si se declara adeptul refacerii alegerilor pentru functiile de conducere in Senat si Camera Deputatilor adjudecate de PSD cu concursul PUR.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a cerut si el luni seara Curtii Constitutionale sa solutioneze conflictul creat de presedintele Traian Basescu intre autoritatea publica si Parlament, prin afirmatiile din interviul acordat ziarului “Adevarul“.
Dominatia lui Iliescu - respectand intru totul reteta comunista - nu a lasat loc aparitiei altor figuri marcante. Adevarul este ca Adrian Nastase nu s-a impus singur, ci a fost mostenitorul desemnat de monarhul absolut Iliescu.
Sondajele sunt doar orientative, nicidecum adevarul absolut. Eduard Martin, de doi ani locuitor cu acte in regula al orasului Techirghiol Rep.:
In cadrul lucrarilor Congresului, la care au participat 2.300 de revolutionari, s-au dezbatut, potrivit presedintelui BNR, Dorin Lazar Maior, aspecte vizand adevarul istoric din decembrie 1989 si obtinerea unor functii in administratia centrala pentru reprezentantii BNR.
Nicusor Constantinescu a mai precizat ca, in privinta Constantei, "atat eu personal, cat si Radu Mazare am spus adevarul, si anume ca proiectele au fost blocate de ministrii PD pusi de Traian Basescu - Sulfina Barbu si Monica Macovei", a spus prim-vicepresedintele PSD Constanta, adaugand ca "am spus DA la vot, pentru a elibera Romania de un asemenea presedinte, dar daca romanii asa au inteles sa actioneze, sa nu vina la vot, este clar ca sunt suparati pe clasa politica".
Basescu a subliniat, de asemenea, ca trebuie restabilit adevarul istoric, iar aplicarea recomandarilor Comisiei Internationale pentru Studierea Holocaustului reprezinta un pas in aceasta directie.
Dincolo de replici si contrareplici, adevarul este ca o lozinca des scandata in prima perioada post-decembrista - "Ati mintit poporul cu televizorul” - si-a pastrat valabilitatea pana in zilele noastre.
Pentru a nu spune adevarul, le-a oferit fiecaruia cite un milion de lei si cite un purcel. De asemenea, la notarul public, contractele de vinzari-cumparari repetate ale casei-hotel au fost declarate la nivelul pretului de 22 milioane lei.
Indiferent de (reaua)intentie a lui Boc si de promptitudinea dezmintirilor, adevarul este ca liderul PD a brodat pe o tema oferita chiar de PSD, respectiv partida tip alba-neagra jucata pe seama lui Bogdan Niculescu Duvaz la localele din 2004 cand, la numai doua saptamani dupa desemnarea acestuia, PSD a spus "ba pardon, adevaratul nostru candidat este Mircea Geoana”.
Adevarul este ca fiecare dintre cei doi are cate o mica problema la "dosar” - Pogea pentru ca administreaza firmele actualului vicepremier iar Berceanu ca fost ministru in timpul guvernarii CDR-iste.
Deci, eu cred ca trebuie sa le spunem lucrurilor pe nume, sa le clarificam, lumea sa stie adevarul, pentru ca, altfel, introducand confuzii, nimeni nu va mai intelege nimic.
Adevarul este ca, de altfel, cum ii sade bine unui politician, Hasotti a dat-o la intors tare… manierat! In schimb, Gheorghe Dontu, fost viceprimar al municipiului Constanta, recunoaste fara tragere de inima:
"Înca nu stim tot adevarul si ma intreb daca o sa-l stim vreodata. Sunt prea multi oameni in viata in interesul carora este mai bine sa nu stim niciodata cine s-a luptat cu cine si de ce.
"Înca nu stim tot adevarul si ma intreb daca o sa-l stim vreodata. Sunt prea multi oameni in viata in interesul carora este mai bine sa nu stim niciodata cine s-a luptat cu cine si de ce.
El a spus ca problemele legate de adevarul istoric despre PSD ar trebui sa fie foarte bine clarificate, iar in acest sens a solicitat organizatiei PSD Suceava sa asigure tiparirea unei brosuri ce va fi coordonata de Grapini, in care sa fie sintetizata istoria fondarii PSD.
Presa a dovedit ulterior ca presedintele a eludat adevarul, intrucat proiectul legislativ a fost semnat de ministrul de stat Gheorghe Pogea (PD).
• 19 iul 2009 - Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, vicepresedinte al Partidului Liberal din R.Moldova, este retinut de politie pentru depasirea orei-limita de desfasurare a intalnirilor electorale si prezentarea filmului "Adevarul despre 7 aprilie 2009".
google-analytics.com