Cautare

2490 de rezultate pentru "actiuni" (3.06 secunde)
Catalin Ivan, membru al Comisiei Parlamentului European pentru cultura si educatie, a facut referire, in scrisoarea sa, la comportamentul repetat al presedintelui roman Traian Basescu, precum si la actiuni ale premierului italian Silvio Berlusconi, considerand ca aceste comportamente transmit un mesaj gresit europenilor, care vad in reprezentantii lor inclusiv modele morale.
In schimb, Ion Prioteasa detine, alaturi de sotie, numeroase actiuni la societati comerciale. Daca la Olas Prod, acesta are 8% din actiuni, iar la Jiul SA - 4.464 de cupoane, la alte trei firme detine jumatate din actiuni.
Daca ai noroc, (a se citi daca ai informatii din interiorul firmelor), si cumperi actiuni la o societate cu viitor luminos, castigi. Daca n-ai noroc si cumperi actiuni la o societate care da faliment, pierzi.
Potrivit liderului CN al PSD, planul respectiv ar cuprinde intre altele actiuni la nivelul PDL, precum "diminuarea constanta a puterii si influentei lui Vasile Blaga a apropiatilor sai pana la limita mentinerii unitatii partidului", dar si "trecerea in afara puterii de decizie a lui Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu si a altora care nu se aliniaza intocmai ideilor si actiunilor lui Traian Basescu si Elena Udrea".
Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca liderii partidului vor participa, de 1 Mai, la actiuni ecologiste in colegiile parlamentare in care au fost alesi, sub semnul "1 Mai verde", informeaza Mediafax.
"Constatam, de asemenea, ca aceste semnale vin intr-o serie mai lunga de actiuni comise de presedintele Traian Basescu in ultima perioada, pe care le consideram vadit neconstitutionale", se mai arata in mesajul transmis de cei trei lideri.
Desi in perioada 1 ianuarie-31 octombrie 2004, institutia a incheiat 138 de contracte de privatizare, pentru un capital social total de peste 15 mii de miliarde de lei, in portofoliul sau au mai ramas inca 142 de societati la care statul detine pachete majoritare de actiuni:
OMV a achitat sumele prevazute in Contractul de privatizare atit pentru pachetul de actiuni reprezentind 33,34% din capitalul social al societatii cit si pentru subscrierea aferenta majorarii de capital social.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a suspendat pentru o saptamana decizia referitoare la obligatia prezentarii extrasului de cont pentru toate vanzarile de actiuni pe bursa.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a lansat ieri Ghidul investitorului la Bursa, publicatie ce are drept scop familiarizarea publicului investitor cu plasamentele in actiuni si obligatiuni.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
Distrigaz Nord si Distrigaz Sud vor primi bani din contul Trezoreriei Statului, astfel incat cele doua societati sa nu inregistreze pierderi in urma conversiei in actiuni a creantelor detinute asupra mai multor firme, potrivit prevederilor cuprinse in doua hotarari aprobate saptamana trecuta de Guvern.
Directorul executiv al DGFP detine actiuni la o societate comerciala cu o valoare mai mare de 10.000 de euro. ... Seful Vamii Interioare Satu Mare, Ioan Sabou, a investit 157 milioane de lei in actiuni Banca Transilvania si 83 milioane de lei in actiuni BRD.
Fostii proprietari vor despagubiri in natura sau cash Solutia propusa de Guvern ca fostii proprietari sa primeasca actiuni la Fondul Proprietatea nu este agreata de acestia, ei spunand ca nu sunt de acord ca in locul proprietatilor sa primeasca “un risc“.
Denominarea valorii capitalului social al firmelor In ceea ce priveste capitalul social, pina pe 30 iunie 2005, societatile comerciale pe actiuni sau in comandita pe actiuni vor hotari modificarea valorii nominale a actiunilor, astfel incit noua valoare sa fie multiplu de 100 de lei vechi.
Denominarea valorii capitalului social al firmelor In ceea ce priveste capitalul social, pina pe 30 iunie 2005, societatile comerciale pe actiuni sau in comandita pe actiuni vor hotari modificarea valorii nominale a actiunilor, astfel incit noua valoare sa fie multiplu de 100 de lei vechi.
Astfel, Ghetea ar plasa 7.000 de euro intr-un depozit in euro la institutia bancara care ii ofera cea mai mare dobanda, iar restul de 3.000 i-ar juca pe bursa, investindu-i in actiuni.
Vanzarea pachetului majoritar de actiuni al societatii Daewoo Craiova, pe care statul il va prelua pana la sfarsitul lui octombrie, va avea loc prin selectie de oferte din partea investitorilor strategici, a declarat ieri ministrul Eco-nomiei si Comertului, Codrut Seres.
In aceste conditii, listarea bancii reprezinta o veste foarte buna si pentru salariatii si o parte din pensionarii BCR, care au cumparat actiuni ale bancii.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a inregistrat pana la sfarsitul lui septembrie 777 de dispozitii in valoare de peste 65 de milioane de lei noi si de peste 100.000 de dolari, pe baza carora se vor acorda actiuni la Fondul Proprietatea, destinat despagubirii fostilor proprietari ai imobilelor nationalizate.
google-analytics.com