Cautare

2490 de rezultate pentru "actiuni" (3.04 secunde)
Cotatiile unor actiuni si in special cele ale SIF-urilor au scazut brusc la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), in momentul aparitiei informatiilor legate de alegerile anticipate, se arata intr-un comunicat al Bursei de la Sibiu.
Potrivit contractului de vanzare-cumparare de actiuni, Erste Bank a devenit actionar majoritar al BCR prin achizitionarea pachetului de peste 36,88% minus doua actiuni detinut de AVAS si a pachetului de 25% plus doua actiuni detinut de BERD si IFC.
PNL si PSD au avut insa actiuni pe cont propriu, primariile Botosani si Dorohoi au facut colecte separate, iar Protopopiatul, Crucea Rosie si alte primarii din mediul rural procedeaza la fel.
In august 2007, Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile Rompetrol Holding (el detinand un procent de 80% din actiuni), care controla Grupul Rompetrol companiei petroliere de stat KazMunaiGaz din Kazahstan.
Actionar la firma lui Patriciu Noul prefect de Cluj, Alin Paunel Tise, detine, conform declaratiei sale de avere din mai 2005, 300.000 de actiuni la Rompetrol, celebra firma a lui Dinu Patriciu, in valoare de 255,9 milioane lei vechi (aproape 26.000 RON), precum si cinci apartamente, o casa de locuit si doua autoturisme.
Premiul de excelenta pentru reprezentarea Romaniei la evenimente diplomatice, pentru reprezentarea extraordinara a Romaniei in cadrul unor actiuni, congrese legate de imaginea Romaniei in statul Florida se acorda d-nei Consul General Onorific al Romaniei in Florida Doamna Victoria London merita toata recunoasterea pentru efortul depus la imbunatatirea imaginii Romaniei, pentru a face numele tarii noastre prezent in cadrul multor evenimente de elita.
Potrivit profesorilor organizatori, programul promoveaza o initiativa europeana, menita sa incurajeze democratia, dialogul si dezbaterea, in cat mai multe scoli europene, intre care se afla si Liceul de Arta, chiar de la debutul acestei actiuni in Romania.
In continuare vor defila blocurile reprezentative ale Ministerului Afacerilor Interne si ale Serviciului Roman de Informatii, precum Garda de Onoare a Jandarmeriei Romane, un detasament de studenti ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, Detasamentul Actiuni Speciale din cadrul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes.
Unii Berbeci se pot implica in actiuni caritabile legate de un baiat sau barbat tanar. ... Ipocrizia sau actiunile negandite dar rautacioase ale unei femei tinere te vor confuza pentru ca nu te asteptai la asemenea actiuni din partea ei.
Nativii pot practica, de la jocuri sportive incitante si pana la actiuni de mare dificultate.
Directia de Informatii Externe raporteaza ca in Ungaria se pregatesc actiuni pentru destabilizarea situatiei interne din Romania si ca Budapesta are intentia sa provoace incidente de granita.
Denumirea prescurtata a Regiei Autonome Judetene de Apa (RAJA) are toate sansele sa devina marca inregistrata, dupa ce consilierii judeteni au aprobat ieri ca viitoarea societate pe actiuni care va inlocui actuala Regie sa se denumeasca, pur si simplu, SC RAJA SA.
In ceea ce priveste titlurile detinute la societati comerciale, seful Guvernului declara acelasi numar de actiuni la aceleasi societati, inregistrandu-se doar usoare diferente in ceea ce priveste valoarea totala la zi a titlurilor.
Theodor Stolojan, presedintele Partidului Liberal Democrat, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Ramnicu Valcea, ca nu va renunta la cele 4.500 de actiuni pe care le detine la ALRO Slatina, prin ALPROM.
Nicusor Constantinescu s-a referit la caracterul strategic al aeroportului, invocat de Basescu pentru a respinge trecerea de actiuni la CJC.
Astfel, un numar de 5.476.537 de actiuni ale CN APM SA Constanta urmeaza sa treaca gratis la CLM Constanta, municipalitatea trimitandu-si si un reprezentant in Consiliul de Administratie.
Chiar daca, in urma cu cateva zile, Traian Stef, directorul Bibliotecii Judetene "Gheorghe Sincai", remitea presei o lista cu numele grele care au trecut pragul bibliotecii, incercand prin aceasta sa raspunda celor care l-au acuzat ca a organizat actiuni antiromanesti, se pare ca reprezentantii Consiliului Judetean Bihor nu au niciun interes in ceea ce priveste functia acestuia.
nu era nevoie de nicio ordonanta de guvern in plus, legea fiind acoperitoare pentru a se poate face transferul de actiuni Petrom de la Ministerul Economiei catre salariati.
In virtutea celor 1% din actiuni detinute la Fotbal U Craiova, municipalitatea a devenit actionara si la celelalte doua societati, al caror obiect principal de activitate sunt tranzactiile imobiliare, fara sa participe la sedinta actionarilor in care s-a decis acest lucru.
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
google-analytics.com