Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (2.61 secunde)
Ministerul Transporturilor va propune Guvernului un program care prevede construirea, incepand cu 2008, a 250-300 de kilometri de autostrada pe an. ... "In Portugalia, au facut 2.500 de kilometri de autostrada in peste noua ani, asa ca se poate.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
Autostrada suspendata, ultima varianta: ... Ramane tunelul pe sub parcul Herastrau, insa va fi mai scurt. In final, pretul pe kilometru a ajuns mai mic decat la Pasajul Basarab: 70 milioane euro pe kilometru.
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Autostrada va avea doua tronsoane, iar investitia se ridica la 6,6 miliarde lei. Autostrada va trece pe langa cele mai importante statiuni de pe Valea Prahovei, scrie tvrnews.ro.
Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a semnat, sambata 10 mai 2014, ordinul de incepere a lucrarilor pentru autostrada Turda-Sebes, lucrari care vor incepe efectiv pe 20 mai. ... Autostrada este impartita in patru loturi.
n-o sa ma apuc sa le insir pe toate, dar ma bate gandul sa fac din asta o rubrica permanenta. ... autostrada Bucuresti-Constanta, pe care o bat de-mi vine acru. ... A2, singura sosea care poate emite pretentia de a fi numita autostrada in Romania.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... Moldova a dat o lectie ca nu totul se cumpara in politica, adaugand ca ii felicita pe cei care "au rezistat presiunilor enorme".
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Compania hoteliera Turism Felix, unde SIF Transilvania este actionar majoritar, a cumparat actiuni la toate cele cinci SIF-uri existente pe piata, in valoare de 3,8 milioane de lei.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "In sfarsit contractul cu Bechtel a fost reziliat", pe care o puteti citi in continuare.
Guvernul a aprobat varianta finala a Master Planului General de Transport, iar negocierile cu Comisia Europena pe aceasta tema sunt stabilite pentru perioada 9-13 martie.
TRAGEDIE pe Autostrada Soarelui: ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
finantarea Autostrazii Transilvania din fondurile Uniunii Europene Vineri, 21 octombrie 2011 in timpul vizitei pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relatia Valcele - Apahida, ati declarat ca:
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, cu referire la discutiile despre remanierea guvernamentala, ca il lasa pe Emil Boc sa-l aprecieze.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, cu referire la discutiile despre remanierea guvernamentala, ca il lasa pe Emil Boc sa-l aprecieze.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, cu referire la discutiile despre remanierea guvernamentala, ca il lasa pe Emil Boc sa-l aprecieze.
google-analytics.com