Cautare

4961 de rezultate pentru "a castigat geoana intradevar" (2.76 secunde)
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
El lider Ponta Politica romaneasca nu s-a schimbat. ... S-a modificat insa modelul de leadership al partidelor politice.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Sirena Geoana da termen PSD: ... E vorba, ati ghicit, de Mircea Geoana, care a postat un auto-interviu pe propriul blog, o premiera politico-mediatica, la noi.
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Si daca Geoana ajunge prim ministru? ... Mircea Geoana. Nu am dat atunci atentie acestei afirmatii desi persoana respectiva are relatii importante in cercurile politice de la Washington pentru ca mi s-a parut ca varianta asta se potrivea momentului ca saua pe vaca.
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora: ... Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale.
Madalin Voicu, unul dintre cele mai pitoresti personaje ale politicii romanesti, a revenit in forta. ... Eu iubesc partidul asta si nu o sa plec niciodata de aici, doar daca ma dau afara", ne-a expus crezul sau politic Madalin Voicu.
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Tariceanu II a fost respinsa. Tradat de propriul partid, luat in bascalie de PRM, zilele lui Mircea Geoana in fruntea PSD se anunta putine si intunecate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine intr-un comunicat de presa emis ieri ca se retrage din CSAT pentru ca Traian Basescu "foloseste Armata Romana in scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare" si cere modificarea intelegerii cu PD-L.
In ziarul "Cronica Romana" a aparut primul episod dintr-un serial intitulat "Sarabanda lichelelor", pe care il puteti citi in continuare.
Octavian Andronic publica pe Amos News un articol intitulat "Intrarea lui Geoana in decor", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate si bun simt, el aratand ca mandatul sau a fost unul productiv pentru Ponta si familia acestuia, care a avut doi ministri si un eurodeputat.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca sanctiunea impusa lui Mircea Geoana, de a nu mai face declaratii vizavi de pozitiile si deciziile partidului, nu inseamna retragerea sprijinului de la Senat, presedintele acestui for urmand sa fie sustinut chiar daca nu va mai fi membru PSD.
google-analytics.com