Cautare

4961 de rezultate pentru "a castigat geoana intradevar" (3.89 secunde)
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
Geoana il injura pe Ponta. ... Bogdan Tiberiu Iacob) Conflictul dintre fostul lider al PSD si actuala conducere a intrat intr-o faza noua, cea a scrisorilor secrete, sau, mai corect poate, discrete.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
In acest moment, soarta lui Geoana nu-i mai intereseaza prea mult pe romani. Interesul nemanifestat in privinta problemelor lui Geoana nu se confunda insa cu interesul si asteptarile destul de mari pe care romanii le au in privinta si perspectiva unui partid puternic de stanga.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, considera ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a ajuns un fel de "Bula" al partidului. Ea critica esecul lui Geoana la prezidentiale dar si atitudinea sa din partid. ... Mircea Geoana e cazul sa iti dai demisia!
Unele publicatii (de exemplu "Curentul", de unde am extras acest articol) se bucura de lupta dintre liderii social-democrati, anticipand mazilirea lui Geoana si, implicit, primenirea formatiunii.
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. El pare insa putin speriat de ceea ce se intampla si, pentru calmarea spiritelor, i-a cerut ajutorul lui Ion Iliescu.
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Prezenta la guvernare a social-democratilor nu insemna sprijin neconditionat pentru initiativele premierului sau subordonare fata de presedintele Traian Basescu, iar actuala coalitie de guvernare nu trebuie inlocuita, chiar PSD este nemultumit de prestatia celor din PD-L, prea subordonati directivelor venite dinspre Cotroceni, a afirmat luni, liderul social-democrat, Mircea Geoana.
Dezbaterea principalilor trei candidati la presedintie Geoana-Antonescu-Basescu a oferit prilejul a nenumarate "intepaturi" atat intre candidati, ca si din partea sustinatorilor contracandidatilor. O arma in dueul prezidentiabililor a fost mimica acestora, candidatii incercand sa pareze astfel de multe ori ideile sustinute de contracandidati.
Mircea Geoana, ambasador al Romaniei in Statele Unite in anii ‘90, este prins intr-o lupta politica stransa pentru presedintia Romaniei in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie, noteaza cotidianul american "Washington Times", la rubrica Embassy Row Liderul Partidului Social Democrat are o sansa egala pentru a castiga alegerile impotriva actualului presedinte, conservatorul Traian Basescu, in conditiile in care Geoana a obtinut 31,15% din voturi in primul tur de scrutin, iar Basescu 32,44%.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
Ponta cere excluderea lui Geoana din PSD, Iliescu il sustine pe Geoana Victor Ponta a cerut Comisiei de etica excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Ce mai e nou pe "frontul" Geoana" PSD devine un teatru de razboi, in zilele urmatoare fiind de asteptat o serie de convulsii care ar putea duce fie la limpezirea lucrurilor, fie la incurcarea lor definitiva. - Planul lui Geoana de scindare a PSD merge relativ bine.
9am.ro informeaza:Mircea Geoana isi infiinteaza propriul partid? Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
Daca maine plec din fruntea PSD, sunt satisfacut ca i-am facut un bine scapandu-l de Geoana Intr-o postare pe blogul personal, Victor Ponta remarca "linsajul" la care a fost supus, joi, la Dabuleni, pentru ca a atacat simultan "Regele" Geoana si "Regina" Basescu si sustine ca, si daca s-ar retrage maine de la sefia PSD, este multumit ca a scapat partidul de un "personaj cu asemenea bagaj de infrangeri, frustrari si ura".
Anuntul a fost facut vineri de presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, in prezenta presedintelui Senatului, Mircea Geoana. Campos nu a dezvaluit cate autovehicule vor fi facute anul acesta, dar a precizat ca, daca nu sunt indeplinite standardele de calitate, productia ar putea fi oprita.
google-analytics.com