Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (1.54 secunde)
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Sistemul pensiilor este extrem de discriminatoriu, iar PSD, prin pozitia adoptata, arata ca prefera sa se mentina o astfel de discriminare decat sa se inceapa rapid corectarea situatiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului.
Instalarea noilor prefecti da dureri de cap Guvernului Tariceanu. Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. Si in alte zone apele sunt tulburi:
Ec.dr. Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Direcþiei Generale a Finanþelor Publice Constanþa, va reveni in aceastã funcþie dupã data de 15 ianuarie a.c., dacã Ministerul Finanþelor Publice, unde iºi desfãºoarã in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insãrcinãri.
Ec.dr. Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, va reveni in aceasta functie dupa data de 15 ianuarie a.c., daca Ministerul Finantelor Publice, unde isi desfasoara in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insarcinari.
Epoca ghionturilor administrate pe-nfundate si a injuraturilor macinate intre dinti a apus in PSD.
Conferinta PNL Bucuresti l-a desemnat ieri pe Ludovic Orban, seful organizatiei municipale, drept candidat pentru functia de primar al Capitalei.
Partidul National Taranesc Crestin Democrat, alaturi de Uniunea pentru Reconstructia Romaniei, a prezentat ieri public un document intitulat “Manifestul Popular“, semnat de liderii celor doua formatiuni, prin care se statueaza principiile care vor sta la baza crearii unui nou partid popular crestin-democrat.
Guvernul Tariceanu este mult mai instarit decat cel al lui Nastase. Chiar daca premierul nu este cel mai bogat din echipa sa, el detine o avere care ii da, din acest punct de vedere, o autoritate apreciabila in fata multor ministri.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD.
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
PNL si PD se vor consulta pentru a stabili strategia de schimbare a presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Senatul se va reuni astazi si maine in sesiune extraordinara. Pe ordinea de zi figureaza proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Guvernul va lua in dezbatere in sedinta de astazi un proiect de ordonanta de urgenta care va modifica Legea raspunderii ministeriale, in sensul eliminarii imunitatii fostilor demnitari pentru fapte comise in exercitarea mandatului.
Senatul si Camera Deputatilor vor incepe astazi, separat, prima sesiune ordinara din acest an si cea de-a doua a actualei legislaturi.
Cu toate ca schimbarea din functie a lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, este o problema de zile, lucraturile acestuia continua sa produca efecte dezastruoase asupra Companiei.
google-analytics.com